Tim Drone

NVIDIA GeForce RTX 3050 (Ti) și AMD Radeon RX 6600 (XT) au fost menționate de aplicația AIDA64 Extreme

AIDA64 este una dintre cele mai populare aplicații de monitorizare ale unui calculator. Într-un update Beta recent (6.32.5659), softul a primit suport pentru toate plăcile video ce urmează să fie lansate, iar surpriza cea mai mare o găsim în changelog, unde sunt specificate nu mai puțin de cinci plăci video: NVIDIA GeForce RTX 3050 (Ti) pentru PC și mobile și AMD Radeon RX 6600 (XT) pentru PC.

Lista de plăci video noi pe care AIDA64 Extreme le suportă include cinci modele noi, toate fiind variații ale celor două modele specificate mai sus. Acestea includ și variante mobile în cazul NVIDIA, în timp ce modelele de la Radeon sunt doar pentru PC:

Până în acest moment, NVIDIA GeForce RTX 3050 și AMD Radeon RX 6600 nu au fost confirmate, deși oricine putea intui venirea lor. Aceste modele ar trebui să ofere variante accesibile pentru cumpărători, dar în situația actuală s-ar putea să mai așteptăm ceva timp până când noile modele vor fi disponibile. Despre RTX 3050 Ti de laptop s-a mai discutat în trecut, dar mențiunea în changelog-ul AIDA64 este poate cel mai solid indiciu pe care l-am primit până acum.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *