MeowBook va fi un nou laptop de la Realme; Compania va lansa o boxă inteligentă și ochelarii Meow VR în luna aprilie

MeowBook
MeowBook va fi un nou laptop de la Realme; Compania va lansa o boxă inteligentă și ochelarii Meow VR în luna aprilie

Realme a anunțat la sfârșitul anului trecut că va lansa mai multe dispozitive AIoT în 2021. Astfel, compania plănuiește să lanseze peste 100 de astfel de produse în acest an. Se pare că vor debuta sub brand-ul “Meow“, iar astăzi au apărut primele teasere pentru un laptop (MeowBook), o boxă inteligentă (Meow AI Speaker), dar și pentru o pereche de ochelari VR (Meow VR Glasses). Avem detalii despre acestea mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Realme Realmeow este mascota companiei, fiind un soi de “pisică tech“. Astăzi au fost postate teaserele noilor produse pe care le puteți vedea mai jos. Primul pe listă este un nou laptop – MeowBook.

Observăm că pe carcasă se află logo-ul Meow, iar notebook-ul pare să fie fabricat din aluminiu, finisajul este negru. Ecranul acestuia ar urma să fie de calitate, iar luminozitatea generoasă. Nu suntem încă siguri dacă va avea tastatură iluminată. Tot în teaser observăm un jack de 3.5 mm pe laterală și un port USB-A. Momentan nu cunoaștem specificațiile acestui notebook.

Teaserele pentru noua boxă inteligentă și pentru ochelarii VR sunt vagi. Se observă doar mascota Realme care poartă o cască/ochelari VR. Segmentul boxelor inteligente a depășit 1 milion de comenzi în anul 2020. Prin urmare, motivul pentru care compania plănuiește să mizeze pe astfel de dispozitive în viitor este evident. Momentan, putem doar să așteptăm ca Realme să lanseze noile produse. Acestea ar urma să debuteze chiar la începutul lunii aprilie.

Recent, producătorul a anunțat un nou smartphone – Realme 8 Pro. Acesta este un telefon cu ecran Super AMOLED de 6.4 inch, procesor Snapdragon 720G și 6 sau 8GB de memorie RAM. Iese în evidență camera principală, având un senzor de 108 megapixeli. Telefonul aduce o baterie de 4500 mAh, încărcare la 50W pe fir și are un preț de până în 300 de euro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 52