Dell Technologies Romania organizeaza un webinar in care este prezentata cea mai noua generatie de servere – Dell EMC PowerEdge Servers

server

Pentru fiecare participant la evenimentele online despre transformarea digitala, Dell Technologies Romania va planta cate un copac.

Dell Technologies România organizează joi, 15 aprilie, începând cu ora 15.00, un webinar în care este prezentată, în premieră pentru România, cea mai nouă generație de servere – Dell EMC PowerEdge Servers. La eveniment vor participa specialiști din România și Ungaria, printre care și Șerban Zîrnovan – Senior Director, Datacenter Computer pentru Europa Centrală și de Est. Și pentru că evenimentul este despre cea mai prietenoasă cu mediu generație de servere, Dell Technologies România va planta un copac pentru fiecare participant la eveniment.

”Produsele eficiente din punct de vedere energetic sunt importante pentru mediu și pentru clienții noștri, iar angajamentul nostru față de sustenabilitate este o prioritate în tot ceea ce facem. Noile servere dispun de răcire adaptivă cu scopul unui consum mai eficient de energie, care mărește eficiența energetică cu până la 60% față de generațiile anterioare”, afirmă Jeff Boudreau, președinte, Infrastructure Solutions Group la Dell Technologies

Construite pentru a proteja, detecta și recupera datele în cazul unor atacuri cibernetice, noile servere PowerEdge sunt securizate pe toată durata lor de viață. Reconfigurat cu 17 noi servere și susținut de 1.100 de brevete deținute sau depuse de Dell, noul portofoliu oferă puterea necesară pentru a obține informații în timp real, acceptă AI și răspunde cerințelor IT avansate. Serverele și managementul sistemelor PowerEdge pot economisi până la 85% de timpul de lucru și pot elimina zeci de pași în procesul de automatizare. Dotate cu tehnologii de la AMD și Intel, noile servere furnizează puterea de calcul necesară pentru sarcinile și aplicațiile cele mai complexe ale clienților.

Dell Technologies are câteva planuri ambițioase de reducere masivă a deșeurilor electronice sau de altă natură produse de companie. „Până în 2030, pentru fiecare produs cumpărat de un client, vom reutiliza sau recicla un produs echivalent. Separat, 100% din ambalajele pe care le utilizăm și mai mult de jumătate din conținutul produsului nostru vor fi realizate din materiale reciclate sau regenerabil”, afirmă Ed Boyd, Head of Experience Design, Dell Technologies.

Webinar-ul Dell EMC PowerEdge Servers din data de 15 aprilie, ora 15.00, este o prezentare pentru piața din România a celei mai noi generații de servere PowerEdge. Evenimentul online este gratuit și se poate înscrie oricine este interesat. La finalul evenimentului se va face cunoscut numărul total al celor prezenți, iar pentru fiecare participant Dell Technologies România va planta un copac. 

În scrierea la eveniment se face accesând acest link: https://transformation-experts.ro/events/webinar-dell-emc-poweredge-servers/

Recomanda   afisari

SURSĂ ARTICOL

Visits: 33