Tim Drone

Tipul ăsta îți arată cum să transformi reculul armelor din Sniper Elite în ceva care îți dislocă umărul

Îl mai știți pe Teenenggr? Tipul care s-a plictisit de funcția de controller rumble care era mult prea slabă și a decis să o mai…. Ajusteze puțin? Ei bine, nu i-a ajuns, și, printre alte zeci de invenții dubioase și care mai de care mai amuzante, acesta a ținut morțiș să transforme Sniper Elite într-un adevărat simulator al utilizării unui sniper rifle.

Sniper Elite pe steroizi?

Cu talentul său de programator indian și cu ajutorul unui compresor, individul a realizat ceea ce ar putea fi foarte bine un… Dislocator de umăr, pentru că forța noului recul este atât de mare, încât îi zboară mouse-ul din mână și mâna după el. Și asta la al doilea nivel al compresorului, deci nu vreau să mă gândesc unde vor ateriza atât biroul, cât și mâna inginerului la forță mai mare.

Teenenggr ne-a promis că ne va învăța și pe noi cum să ne dislocăm umărul în Sniper Elite, punând în curând la dispoziția publicului atât materialele necesare, cât și codul. Din moment ce principiul „it ain’t stupid if it works” se aplică aproape universal, Teenenggr a decis că orice poate fi dus la alt nivel câtă vreme ai cunoștințe de specialitate sau știi măcar să citești un articol How-To.

La fel de bine, omul a reușit să se joace Street Fighter 5 folosind drept controller… Un Nokia 3310. Deci nu-i prost dacă funcționează, ce pot să spun? Majoritatea proiectelor necesită un Arduino și cunoștințe de Python, așa că n-ar trebui să fie foarte greu, nu?

SURSĂ ARTICOL

Visits: 50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *