Tim Drone

Bowers & Wilkins intră pe piaţa căştilor TWS, lansând modelele PI7 şi PI5 cu drivere de top

Bowers & Wilkins, unul dintre producătorii de top de căşti on ear intră pe piaţa căştilor TWS, lansând modelele PI7 şi PI5. Acestea sunt căşti wireless cu design compact şi cu anulare activă a zgomotului de fond. Vin cu drivere bespoke şi suport aptX audio.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

PI7 este modelul ceva mai bine dotat dintre cele două. Fiecare cască vine cu un setup dual driver, cu un driver custom de 9.2 mm pentru medii şi bas, dar şi un tweeter echilibrat. Fiecare are amplificator propriu. Primim suport pentru acustică 24 bit high-res, cu aptX Adaptive, dar şi 3 microfoane pentru ANC, utile la preluare de apeluri şi izolarea zgomotului atunci când ascultaţi muzica. PI7 are un aspect inedit şi anume un jack audio de 3.5 mm pe cutia de transport şi încărcare.

Poţi conecta astfel un dispozitiv extern dacă nu are Bluetooth cumva. Cutia se încarcă via USB-C sau via wireless şi oferă 4 ore de autonomie. Cutia adăugă încă 16 ore. PI7 costă 400 de euro şi vine pe alb sau “cărbune”, cu accente aurii.

Bowers & Wilkis PI5 vine cu un singur driver, cel custom de 9.2 mm şi o cutie fără acel jack audio. Aici avem doar 2 microfoane per cască, nu 3, dar rămâne în vigoare anularea activă de zgomot. Au totuşi anulare a zgomotului de fond, aptX şi autonomie crescută. Oferă 4.5 ore de utilizare, plus 18 ore de la cutia de încărcare şi transport, care suportă încărcare USB-C, dar şi wireless. Au acustică 16 bit, acelaşi DSP, anulare de zgomot hibrid. Plusează cu certificare IP54 pentru rezistenţa la apă şi cu 15 minute de alimentare oferă 2 ore de muzică.

PI5 costă 250 de euro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *