Tim Drone

Allview lansează seria de Smart TV-uri ePlay7100, aducând conceptul TOUCHLESS în prim plan

ePlay7100
Allview lansează seria de Smart TV-uri ePlay7100, aducând conceptul TOUCHLESS în prim plan

După o mulțime de teasere cu privire la seria de Smart TV-uri ePlay7100 de la Allview, compania brașoveană a anunțat-o oficial astăzi. Noile televizoare sosesc în variante de 43, 50 și 65 inch și aduc în prim plan conceptul TOUCHLESS, marcând începutul unei noi etape pentru portofoliul de produse al companiei. Avem detalii despre noile TV-uri mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua serie ePlay7100 aduce îmbunătățiri majore pe partea de imagine și sunet. Noile modele integrează tehnologii de top precum HDR10+, HLG, Dolby Atmos și DTS Studio Sound. De asemenea, acestea au primit suport pentru decodarea video AV1 și funcția audio duală prin Bluetooth 5.0.

Designul noului lineup este rafinat, Allview inaugurând designul Infinity Display, având o ramă aproape invizibilă și un cadru foarte subțire metalic. Tehnologia folosită pentru panou este OLED, rezoluția fiind 4K. Noile Smart TV-uri adoptă un sistem audio stereo format din două difuzoare, fiecare având o putere de 8W. În partea de jos se regăsesc microfoanele Far Field Voice Control.

Spre deosebire de alte televizoare inteligente care au nevoie de telecomandă pentru a executa comenzile prin voce, seria ePlay7100 permite utilizatorilor să transmită comenzi vocale direct Smart TV-ului. Astfel, televizoarele din seria ePlay 7100 permit reglarea volumului, căutarea de conținut media, controlul dispozitivelor inteligente din casă și oprirea sau pornirea acestora folosind doar vocea. Acest lucru se realizează facil prin rostirea comenzii “Ok Google“. Colegii noștri de la Mobilissimo.ro deja au avut șansa de a testa un Smart TV din noua serie ePlay7100, iar video-recenzia poate fi urmăritămai jos.

[embedded content]

Allview ePlay7100 – Chameleon Extreme 2.0 AI PQ Engine

Noile modele integrează cea mai avansată tehnologie de analiză și procesare a imaginii prin metode complexe bazate pe AI. Astfel, fiecare cadru este optimizat individual, utilizatorii bucurându-se de imagini realiste și precise. Sunt folosite tehnologii pentru optimizarea procesării de culoare, contrastului, luminozității, Smart TV-urile reușind să transmită emoția fiecărui cadru.

ePlay7100

Totodată, noile Smart TV-uri rulează Android TV 10, optimizat pentru a oferi o experiență de utilizare fluidă. Interfața este intuitivă, iar meniurile contextuale au fost îmbunătățite. Prin integrarea Google Assistant și a microfoanelor Far Field Voice Control, Android 10 oferă un nivel de confort înalt și posibilitatea de utilizarea hands-free a TV-ului.

Preț și disponibilitate

Noul lineup ePlay7100 este disponibil în variante de 109 cm, 126 cm și 164 cm. Prețul de pornire recomandat este de 2299 lei, dar clienții care comandă un nou Smart TV din această serie în perioada 22 aprilie – 6 mai 2021, vor beneficia de un discount de 600 lei. Iată și prețurile speciale de comercializare din această perioadă:

Allview 43ePlay7100-U (109 cm) – 1699 LEI

Allview 50ePlay7100-U (126 cm) – 1999 LEI

Allview 65ePlay7100-U (164 cm) – 2799 LEI

SURSĂ ARTICOL

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *