Arcane, serialul animat bazat pe League of Legends, se va lansa pe Netflix la toamnă

Anunțat pentru prima dată în 2019 și reprogramat pentru 2021 din cauza pandemiei, Arcane este darul făcut de Riot fanilor League of Legends cu ocazia aniversării de zece ani a popularului MOBA. Animația este rodul colaborării dintre Riot Games și Fortiche Productions, iar trailerul publicat ieri le aduce în prim-plan pe Jinx și Vi. Acțiunea se va desfășura în orașele Piltover și Zaun, ca parte a lore-ului introdus în universul League of Legends.

Netflix își imbogățește repertoriul

Cinematicurile realizate de către Riot sunt recunoscute în unanimitate drept unele din cele mai bune, iar după o serie de proiecte speciale, precum spin-off-uri, jocuri pe telefon și iterații action-RPG, se înțelege de la sine că ar trebui să fie scos la iveală și un serial bazat pe acest univers. Dacă tot regăsim în catalogul producțiilor originale Netflix seriale precum Dota: Dragon’s Blood, The Witcher și Castlevania, de ce să fie Riot mai prejos?

League of Legends este un fenomen mondial și ne bucură să fim gazda primei serii televizate din acest univers, Arcane. Seria promite să fie o aventură excepțională care-i va ține pe fani cu sufletul la gură. Dominique Bazay, director al departamentului de producții originale Netflix.

Arcane este o scrisoare adresată fanilor League of Legends

Netflix continuă să adauge în catalogul său o mulțime de seriale și filme noi, multre dintre acestea fiind producții originale. Castlevania își va primi cel de-al patrulea sezon în câteva săptămâni, iar Dragon’s Blood, dedicat fanilor Dota, a primit confirmarea pentru al doilea sezon. A doua parte din serialul The Witcher va completa și ea lista binge-ului, iar Arcane se va alătura din toamnă numelor grele, pentru a le oferi fanilor ceea ce își doresc de foarte multă vreme.

Serialul Arcane a fost creat ca o scrisoare de dragoste pentru fani, care ne-au rugat să le oferim mai multe experiențe cinematografice menită să exploreze lumile și campionii din League of Legends. Datorită imaginii sale globale și a obiectivului comun de a oferi conținut de calitate, Netflix este partenerul perfect prin care să aducem Arcane în fața publicului. Shauna Spenley, președinte global al diviziei de divertisment a Riot Games

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9