ASUS ROG lansează laptopul Zephyrus M16, cu ecran de 16 inch într-un corp compact

Laptopurile de gaming nu trebuie neapărat să fie masive, butucănoase şi grele. O dovedeşte inclusiv proaspăt lansatul ASUS ROG Zephyrus M16, care vine cu un ecran de 16 într-un format de laptop de 15 inch. Marginile ultrasubţiri duc la un raport corp-ecran de 94% într-o carcasă ultrasubtire, iar la interior găsim un procesor nou şi puternic, ce poate ajunge până la un Intel Core i9-11900H Gen 11.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Laptopul vine cu muchii înguste de 4.6 mm pe toate cele 4 laturi, care îi permit panoului de 16 inch 16:10 să atingă un raport corp-ecran imersiv de 94%. La interior avem un CPU Core i9 de generaţie nouă, alături de GPU NVIDIA GeForce RTX 3070 de laptop. Totul este ultraportabil şi uşor, dar şi subţire, cu grosime de 19.9 mm şi greutate de doar 1.9 kilograme. Primim şi încărcare rapidă a bateriei de 90 Wh, care asigură până la 10 ore de redare video. ASUS promite şi sunet la calitate de studio, cu 6 boxe cu woofere duale cu anulare a forţei şi sunet cu surround Dolby Atmos.

Reţeaua de microfoane 3D capturează un sunet clar. Veţi putea achiziţiona laptopul cu până la 48 de GB RAM DDR4-3200, făcându-l future proof pentru orice joc vă puteţi imagina. Stocarea ajunge până la un SSD PCIe 4.0 de 2 TB şi avem şi un al doilea slot SSD pentru adăugarea facilă de stocare în plus. GPU-ul este un RTX 3070, iar răcirea eficientă permite tactarea sa până la 1390 MHz la 80W cu ROG Boost. Răcirea vine cu multiple moduri activabile, precum Performance, care oferă putere de calcul pentru gaming cu multe cadre pe secundă, dar şi mod Turbo, ce oferă putere maximă cu un profil mai zgomotos al ventilatoarelor.

ASUS ROG Zephyus M16 are o carcasă cu aspect Off Black şi finisaj Prismatic FIlm, vizibil prin perforaţiile frezate la CNC, arătând stilat şi profesional. În ce priveşte conectivitatea, primim Thunderbolt 4, ce suportă două ecrane 4K la 60 Hz sau un singur monitor 8K şi oferă acces rapid la date de pe drive-uri externe. Avem şi port separat Type-C şi o pereche de porturi USB-A. Senzorul de amprente este integrat în butonul de alimentare, pentru autentificarea rapidă.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 10