Tim Drone

Episodul special Friends: The Reunion va fi difuzat pe data de 27 mai în rețeaua HBO MAX (teaser)

Friends

Scriam anterior faptul că filmările la mult așteptatul episod reuniune al serialului hit Friends a fost finalizat, iar acum avem iată detalii și despre data lansării. Este vorba despre 27 mai, zi în care HBO Max va publica episodul Friends: The Reunion. Detalii despre ce ne rezervă acest episod și ce alte vedete vor fi văzute în producția WarnerMedia avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflați că este vorba aici despre un episod special care marchează întoarcerea celor 6 personaje principale din serial în platoul în care NBC a filmat popularul sitcom în perioada 1994 – 2004. Pe listă avem actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și pe David Schwimmer. Aceștia au jucat în rolurile lui Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani, Chandler Bing, respectiv Ross Geller.

[embedded content]

Suntem informați că acesta este un episod fără scenariu în care vedetele au vizitat platoul în care au filmat ani la rând celebrul serial care prezintă viața de zi cu zi a celor 6 prieteni și poveștile lor amoroase. Aflăm că pe lângă cast-ul original, vor fi prezente și o serie de invitați. Pe această listă se află BTS, Kit Harington, Lady Gaga, dar și Malala Yousafzai.

De asemenea vor fi prezenți și actorii Elliot Gould și Christina Pickles (Jack și Judy Geller), Tom Selleck (Dr. Richard Burke) și Reese Witherspoon (Jill Green). Vă reamintesc faptul că acest episod special era în cărți încă de anul trecut, fiind plănuită filmarea în fața unei audiențe live în martie anul trecut, cu difuzare în luna mai. Pandemia a dat totul peste cap, producția fiind amânată de două ori.

În final filmările au fost finalizate în primăvara anului curent, iar acum ne pregătim pentru difuzarea episodului special. Acesta va fi disponibil spre vizionare pe platforma de streaming HBO MAX.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 62

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *