Tim Drone

Iată cum arată, în toată splendoarea, Tesla Roadster înainte de producție

Știm cu toții că extravaganța lui Elon Musk sare de la o Tesla plutitoare la o Tesla îmbogățită cu propulsoare SpaceX. Dar ceea ce primează este, de fapt, o dovadă concretă a faptului că Tesla Roadster își va face apariția pe drumuri.

Pentru asta, iată că Muzeul Petersen din Los Angeles este gazda unui exponat foarte interesant, adică fix o Tesla Roadster. Ca fapt divers. această expunere este oarecum o noutate, pentru că magnatului nu îi stă în fire să-și etaleze creațiile înainte de începerea propriu-zisă a producției.

De altfel, Elon Musk nu a adus foarte des în discuție noul model de mașină electrică, mai ales pentru că atâtea amânări și reprogramări au făcut ca linia de asamblare a variantei finale să se cam prăfuiască, deci cu atât mai specială această expunere în cadrul muzeului.

Tesla Roadster este o minunăție

Pe YouTube avem ocazia să vedem noua Tesla Roadster în toată splendoarea sa, probabil singurul prototip pe care fanii vor avea ocazia să-l examineze înainte de evenimentul mult așteptat al startului producției. Roadster a fost anunțată în 2017, dar pe parcurs, comapnia s-a concentrat mai mult pe dezvoltarea lui Model 3 și Model Y, ca să nu mai punem la socoteală și redesign-ul lui Cybertruck, slăbiciunea mea.

A sosit timpul ca Elon Musk să nu ne mai țină în suspans. Ne-a oferit un sneak peek la Tesla Roadster, iar mașina va ajunge pe linia de asamblare anul viitor.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *