Tim Drone

Epic va prezenta mai multe detalii despre Unreal Engine 5 mâine

Nu trebuie să fii un guru într-ale design-ului sau ale programării ca să îți placă Unreal Engine. Motorul grafic al celor de la Epic este o unealtă extrem de versatilă, iar încercările mele de a-i da de cap în vederea creării primului meu joc au fost presărate cu amuzament și cu descoperiri interesante. Ceea ce face UE special este puterea acestuia, alături de flexibilitatea sa, și multe jocuri au fost „sculptate” din acest lemn potent.

Foarte mulți au fost impresionați de mica dezvăluire de anul trecut, atunci când Epic a demonstrat ceea ce va oferi Unreal Engine 5. A fost vorba despre un demo în timp real (Lumen in the Land of Nanite) menit să ofere o privire de ansamblu în legătură cu tehnologiile motorului grafic.

Unreal Engine 5 va fi un adevărat salt pentru toți

Printre acestea se numără Nanite, un sistem cunoscut drept virtualized micropolygon system. Această funcție le va permite dezvoltatorilor să creeze jocuri care, din punct de vedere vizual, vor fi pline de detalii geometrice minuțioase, la fel cum am văzut și în cazul demo-ului respectiv.

Epic a publicat ieri un videoclip în care explică în detaliu această tehnică, urmând ca un showcase nou să își facă apariția mâine, 26 mai, pe YouTube. Unreal Engine 5 promite multe, iar dacă iterația actuală stă la baza multor jocuri importate și apreciate (printre care și Lord of The Rings: Battle for Middle-Earth Reforged), versiunea cu numărul cinque va aduce dyamic lighting și mai mult realism în modele.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *