Tim Drone

Noile module RAM DDR5 de la XPG sosesc în al treilea trimestru al anului 2021!

XPG
Noile module RAM DDR5 de la XPG sosesc în al treilea trimestru al anului 2021!

XPG ne anunță astăzi că noile module de memorie DDR5 vor sosi în acest an! Se pare că noua serie va fi cunoscută sub numele de CASTER și va fi dedicată gamerilor, profesioniștilor și pasionaților de tehnologie. Avem detalii despre compatbilitatea și performanța acestora mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

XPG dezvăluie faptul că noile module de RAM vor fi disponibile în capacități de 8GB, 16GB și 32GB. Acestea vor oferi frecvențe cuprinse între 6000 și 7400 mAh și aflăm că producătorul a lucrat îndeaproape cu partenerii săi pentru o optimizare cât mai bună. Vorbim aici despre principalii producători de plăci de bază, precum GIGABYTE, MSI, ASUS și ASRock.

Astfel, noile module, cât și hardware-ul compatibil cu acestea ar urma să sosească în trimestrul 3 din acest an. Aflăm că vor fi oferite module DDR5 atât în variantă cu iluminare RGB, cât și fără. Designul este elegant, moderm, iar grosimea este redusă. Totodată, modulele prezintă diagonale care se intersectează cu linii și caneluri care formează forme geometrice și forme de “X”, sugerând identitatea vizuală a mărcii XPG.

Noile module sunt concepute special astfel încât să ofere gamerilor și pasionaților o îmbunătățire vizibilă față de cele DDR4. Pe lângă frecvențele mai mari, de peste 4800 MHz, modulele vor fi mai eficiente din punct de vedere energetic. Astfel, ele vor funcționa la 1,1V, comparativ cu 1,2V pentru modulele DDR4. De asemenea, aflăm că ele vor fi construite cu circuit integrat de gestionare a energiei (PMIC), dar și tehnologia Error Corecting Code (ECC). Eficiența și stabilitatea sunt astfel sporite.

Nu uitați, noile module DDR5 de la XPG vor fi disponibile începând din trimestrul al treilea al acestui an. Dacă plănuiați un upgrade, acesta ar fi unul de luat în considerare.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *