Tim Drone

Xiaomi lansează Redmi Note 10 5G și Redmi Note 10S în România

Xiaomi a lansat chiar astăzi noile Redmi Note 10 5G și Redmi Note 10S, astfel producătorul își extinde portofoliul cu două noi modele din segmentul mid-range. Ambele sunt disponibile deja la eMag la prețuri bune pentru specificațiile oferite. Pentru mai multe detalii și specificații am atașat mai jos comunicatul oficial:

Provoacă-ți limitele cu noile modele din Seria Redmi Note 10 lansate în România

Cu prețuri începând de la 999 lei, Redmi Note 10 5G și Redmi Note 10S sunt disponibile de astăzi în rețeaua partenerilor autorizați Xiaomi

ROMÂNIA, București, 3 iunie 2021 – Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat extinderea portofoliului său de telefoane inteligente mid-range în România și a inclus în oferta locală modelele Redmi Note 10 5G și Redmi Note 10S. Întreaga serie, din care mai fac parte Redmi Note 10 și Redmi Note 10 Pro, continuă să demonstreze angajamentul Xiaomi de a oferi cele mai avansate tehnologii și de a redefini noul etalon din industrie pe segmentul mid-range.

Redmi Note 10 5G este disponibil în variantele 4GB+64GB și 4GB+128GB, la prețurile recomandate de vânzare de 999 lei, respectiv 1.099 lei, în rețeaua partenerilor autorizați*. În perioada 3-9 iunie 2021, cei care vor achiziționa telefonul vor beneficia de o reducere de 100 de lei și vor primi cadou un Mi Smart Band 5**.
Mai mult decât atât, consumatorii care achiziționează un Redmi Note 10 5G în perioada 3 iunie – 2 septembrie 2021 de la orice partener autorizat de vânzare vor fi eligibili pentru un serviciu unic de reparații gratuite timp de șase luni.

Redmi Note 10S este disponibil în variantele 6GB+64GB și 6GB+128GB, la prețurile recomandate de vânzare de 1.099 lei, respectiv 1.199 lei. În perioada 3-9 iunie, cei care își vor comanda un Redmi Note 10S din rețeaua partenerilor autorizați* vor primi cadou o pereche de căști Mi True Wireless Earbuds Basic 2**.
Redmi Note 10 5G, un model 5G accesibil pentru toată lumea
Odată cu lansarea acestui nou model, Xiaomi aduce pe piața din România unul dintre cele mai accesibile telefoane 5G din industrie, fără a face compromisuri. Cu un procesor MediaTek Dimensity 700 cu suport pentru dual sim 5G și modem integrat, telefonul oferă un consum eficient de energie, la nivel de flagship.

Redmi Note 10 5G are ecran AdaptiveSync DotDisplay de 6.5” și o rată de refresh de 90Hz, fiind astfel capabil să se adapteze automat conținutului – de la 30Hz sau 60Hz pentru vizionare de filme sau news feed-ul de social media și până la 90Hz pentru gaming. Astfel, sunt garantate o experiență plăcută și o utilizare optimă a bateriei.
Redmi Note 10 5G este dotat cu o cameră principală de 48MP, cameră macro de 2MP și senzor de profunzime de 2MP, care asigură fotografii de calitate. Mai mult, bateria sa de 5,000mAh, cu încărcare rapidă la 18W, transformă acest telefon în companionul ideal în fiecare zi.

Redmi Note 10S reinventează experiența de utilizare a unui smartphone mid-range Redmi Note 10S este echipat cu ecran AMOLED DotDisplay de 6.43” și asigură experiențe optime de vizionare. Are un design modern și minimalist, senzor de amprentă lateral, încărcător rapid de 33W, un senzor de lumină de 360 de grade și două difuzoare ce oferă o experiență imersivă. Camera principală de 64MP a lui Redmi Note 10S vine cu îmbunătățiri considerabile față de generația anterioară și doboară recorduri în materie de rezoluție.

Dotat cu un puternic procesor MediaTek Helio G95, Redmi Note 10S reprezintă o provocare chiar și pentru gamerii înrăiți. Performanța și viteza unității de procesare sunt îmbunătățite până la 900MHz.
Nu în ultimul rând, în calitate de partener oficial al PUBG Mobile Esports 2021, seria Redmi Note 10 oferă tuturor posibilitatea de a depăși limitele experienței de gaming a telefoanelor din gama mid-range.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *