Tim Drone

Iskur X este un nou scaun de gaming de la Razer; Confortabil și durabil pentru multe ore de gaming

Iskur X
Iskur X este un nou scaun de gaming de la Razer; Confortabil și durabil pentru multe ore de gaming

Razer este una dintre cele mai populare companii când vine vorba de gaming. Astăzi a fost anunțat Iskur X, cel mai nou membru al familiei de scaune de gaming Razer. Acesta are un design ergonomic, oferind maximum de confort și o construcție solidă, pentru durabilitate îndelungată. Avem detalii despre noul scaun de gaming mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Iskur X dispune de o structură ranforsată cu oțel, spumă cu densitate înaltă, iar suprafețele sunt acoperite cu piele sintetică, foarte rezistentă. Compania afirmă că scaunul este conceput pentru confort pe termen lung, fiind ideal pentru sesiunile de gaming mai îndelungate.

Scaunul poate susține o greutate de până la 136 kg și duspune de un spătar curbat. Astfel, el oferă sprijin pentru o pzoție naturală a coloanei vertebratele. Cotierele 2D reduc încordarea încheieturii mâinilor și a umerilor, iar marginea ridicată a șezutului maximizează susținerea părții superioare a piciorului.

Alături de noul scaun, compania a lansat și Razer Head Cushion și Razer Lumbar Cushion. Cele două sunt concepute pentru a fi utilizate alături de orice scaun de gaming. Ele ajută la menținerea unei poziții neutre a coloanei vertebrale, suportul ergonomic luând forma spatelui utilizatorului. Acest lucru este posibil grație căptușelii cu spumă de memorie.  Razer Head Cushion completează senzația de confort cu un miez dens de spumă de memorie. De asemenea, acesta preia forma capului utilizatorului pentru un echilibru perfect de confort și susținere.

Razer susține că noul scaun Iskur X are un preț foarte competitiv. Astfel, este un scaun de gaming esențial pentru confort pe termen lung și durabilitate. Totodată suportul lobal și cel cervical le permit utilizatorilor să atingă o postură corectă și să beneficieze de susținere adecvată. Sunt ideale când vine vorba de sesiuni lungi de gaming.

Pret și disponibilitate

Pe plan local nu este încă disponibil noul Razer Iskur X. Totuși iată prețurile la care se comercializează conform site-ului oficial:

  • Razer Iskur X – 399.00 Euro
  • Razer Head Cushion – 49.99 Euro
  • Razer Lumbar Cushion – 59.99 Euro

SURSĂ ARTICOL

Visits: 45

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *