Tim Drone

Razer Opus X este o nouă pereche de căşti pentru gamerii de mobil mai degrabă decât de console

Razer a prezentat în această săptămână o nouă pereche de căşti Bluetooth, dar nu vă imaginaţi că sunt unele clasice de consolă sau PC. Par gândite mai degrabă pentru gaming-ul pe mobil. Razer Opus X este o variantă Lite a lui Opus cel original şi costă 99 de euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste căşti wireless vin pe nuanţe ca verde, roz şi gri. Includ o bandă căptuşită şi cupe rotative şi perniţe căptuşite. La bord se află drivere custom de 40 mm, care oferă o acustică bogată. Găsim şi microfoane interne, care îţi vor capta vocea atunci când foloseşti headsetul pentru apeluri vocale. Razer afirmă că persoanele de la “celălalt capăt” al convorbirii te vor auzi cu maximă claritate. Printre dotări se număra tehnologie ANC (Active Noise Cancellation), care blochează zgomotul atunci când te uiţi la un film sau asculţi un podcast.

Razer Opus X oferă o autonomie de până la 30 de ore sau chiar 40 de ore cu ANC dezactivat. Se încarcă via port USB-C şi se conectează via Bluetooth 5.0. Una dintre cupe integrează butoanele de control pentru volum, cel Power, un buton multifuncţional, dar şi un indicator LED. Butonul Power serveşte şi pentru activare a modului ANC şi Quick Attention Mode, care permite trecerea sunetelor de la exterior.

Razer promite o latenţă de 60 de miisecunde în mod Gaming. Produsul se găseşte pe Razer.com şi pe Amazon.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *