Drona compactă DJI Mini SE a debutat oficial! Filmează 2,7K și are parte de stabilizare tip gimbal pe 3 axe

DJI Mini SE
Drona compactă DJI Mini SE a debutat oficial! Filmează 2,7K și are parte de stabilizare tip gimbal pe 3 axe

DJI este cel mai mare producător de drone la nivel global. Totodată, ei comercializează și gimble-uri pentru smartphone-uri și camere profesionale. Cea mai recentă dronă lansată este DJI Mini SE, o dronă compactă și destul de accesibilă pentru începători. Avem detalii despre aceasta mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DJI Mini SE aduce funcționalitatea standard a unei drone și este o variantă care combină hardware-ul DJI Mavic Mini și designul dronei DJI Mini 2. Ea poate filma la calitate 2,7K folosind camera integrată, iar bateria oferă 20 de minute de autonomie. Cântăreșțe doar 250 de grame, iar camera de 12 MP oferă și stabilizare tip gimbal. Distanța maximă de control este de 4 kilometri.

Chiar dacă este destul de compactă, aceasta manifestă o rezistență deosebită împotriva vântului datorită formei aerodinamice. De asemenea, performanța sa ar fi îmbunătățită față de prima generație – Mavic Mini. Stabilizarea pe 3 axe va face ca toate clipurile să arate foarte bine și să fie fluide. În cutie vom regăsi accesoriile standard, bateria și telecomanda pentru control alături de celelalte componente care se conectează facil la aceasta.

Disponibilitatea noii drone este totuși destul de incercă. DJI Mini SE va fi disponibilă în SUA la prețul de 299 de dolari și se va vinde în magazinele fizice Walmart. Totodată, drona va fi disponibilă și în Rusia, dar compania nu a anunțat disponibilitatea și în alte țări din Europa. Mai ajunge și în Malaezia pentru suma de 325 USD.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 31