Tim Drone

Cyberpunk 2077 pentru PlayStation 4 se vinde foarte bine, în ciuda avertismentelor din partea celor de la Sony

Cyberpunk 2077 a fost lansat într-o stare jalnică pentru generația trecută de console, dar asta nu îi oprește pe cei care cumpără jocul destul cât să-l propulseze în topul vânzărilor pe luna iunie a acestui an. Iar asta se întâmplă în ciuda avertismentelor celor de la Sony care specifică clar că jocul nu este în  cea mai bună stare pe PlayStation 4.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Utilizatorii continuă să experimenteze probleme cu performanța acestui joc. Achiziția pentru sisteme PS4 nu este recomandată. Pentru cea mai bună experiență, achiziționați jocul pe PlayStation 4 Pro sau PlayStation 5.” Cam așa sună anunțul celor de la Sony de pe pagina Cyberpunk 2077 din PlayStation Store.

Vanzari Cyberpunk 2077 PlayStation 4 Iunie 2021

Vești bune pentru Cyberpunk 2077

Chiar dacă Sony avertizează clar jucătorii cu privire la problemele jocului, vânzările continuă dar ar putea fi mai multe motive la mijloc. Unul dintre ele ar fi acela că CD Projekt RED a promis un upgrade gratuit la versiunea de PS5 pentru toți cei care au cumpărat varianta standard. Pe de altă parte, jocul nu mai merge chiar atât de dezastruos pe PlayStation 4 standard, astfel a devenit oarecum jucabil. Iar pentru mulți oameni, a atins pragul acceptabil.

Oricare ar fi motivul acestei popularitati, veștile nu pot fi decât bune pentru joc și producător. CD Projekt RED se bazează mult pe vânzările generate de Cyberpunk 2077, iar cifrele din Q1 2021 vorbesc de la sine. Revenirea pe PlayStation Store înseamnă mult pentru viitorul studioului și poate fi și un mesaj important: lumea iubește jocul, așa că poate e cazul să vedem ceva mai multă muncă depusă în procesul de reparare al acestuia.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *