Tim Drone

Axis Communications anunta lansarea camerei PTZ AXIS Q6078-E cu zoom optic 20x

de Redactie Hit.ro | 21 iulie 2021

camera supraveghere

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea camerei PTZ AXIS Q6078-E, care ofera o rezolutie UHD 4K cu zoom de 20x, pentru o calitate video exceptionala. Modelul ofera imagini de ansamblu si detalii de calitate, in culori vii si clare.

IMAGINE

AXIS Q6078-E vine insotita de aplicatia Autotracking 2 prevazuta cu functie de selectare prin click si urmarire, precum si un dispozitiv de orientare cu suprapuneri dinamice ale imaginilor, pentru urmarirea activa a obiectelor si orientarea rapida in spatiu. Camera integreaza caracteristici de securitate cibernetica, precum firmware semnat si functie de boot securizat care garanteaza autenticitatea firmware-ului. In plus, cipul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 asigura stocarea in siguranta a tuturor certificatelor si cheilor criptografice astfel incat acestea sa ramana in siguranta chiar si in eventualitatea unei brese de securitate.

 

Caracteristicile principale includ: 

 

  • Rezolutie UHD 4K cu zoom optic de 20x;

  • Imagini exceptionale si foarte detaliate;

  • AXIS Object Analytics; 

  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264/H.265;

  • Caracteristici de securitate cibernetica integrate.

 

Camera dedicata supravegherii la exterior beneficiaza de certificatele IP66/67, NEMA 4X si IK10, fiind astfel rezistenta la praf, ploaie, zapada si impact. In plus, gratie tehnologiei Arctic Temperature Control, poate functiona la temperaturi cuprinse intre -40°C si 50°C.

Recomanda   afisari

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *