Tim Drone

Totul despre laminarea genelor

Laminarea genelor este o procedură non-invazivă prin care se creează un efect de volum, arcuire și intensitate a culorii genelor, care poate dura între 3 și 8 săptămâni.

Genele lungi și arcuite sunt visul oricărei femei, însă adesea ne dorim un efect mai natural față de cel al genelor false sau al celor aplicate fir cu fir, în timp ce majoritatea tipurilor de mascara de pe piață nu oferă rezultatele dorite. Aici intervine laminarea genelor, o procedură non-invazivă prin care se creează un efect de volum, arcuire și intensitate a culorii genelor, care poate dura între 3 și 8 săptămâni. În plus, specialiștii în laminarea genelor susțin că produsele folosite în procedeu ajută și la întărirea și hrănirea firelor de păr. Mai jos, regăsești răspunsuri la toate întrebările tale cu privire la laminarea genelor.

Cum se face laminarea genelor?

Prima etapă în laminarea genelor constă în curățarea pleoapelor și a pielii din jurul ochilor de impurități, urmată de degresarea genelor, pentru o aderență cât mai bună a produselor folosite în pasul următor. Apoi, genele de pe pleoapa superioară sunt separate de cele de pe pleoapa inferioară cu ajutorul unor benzi adezive care nu rănesc pielea sau genele.

Următorul pas constă în rularea genelor pe benzi din silicon, asemenea unor bigudiuri foarte mici, pe care vor fi fixate pe parcursul întregii proceduri. Urmează aplicarea substanței de stabilizare, a vopselei pentru gene și a keratinei, pentru hrănire și fortifiere. Numărul de produse aplicate pe gene în timpul laminării diferă de la un salon estetic la altul, care poate ajunge până la 5.

sursa:doc.ro
Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *