Tim Drone

Concurs iRobot Roomba i3+ Regulament

Scoatem la concurs pentru voi un aspirator iRobot Roomba i3+!

Derularea concursului

Numitul concurs iRobot va incepe Vineri la data de 01.10.2021 și va continua timp de doua saptamani, pana Vineri 15.10.2021. Inscrierea se va face in sectiunea de comentarii a clipului de anuntare a concursului, de pe canalul de Youtube Zona IT. Participantii vor trebui sa aiba mesageria Youtube activata pentru a putea fi contactati in vederea anuntarii castigatorului si pentru a putea intra in posesia premiilor. Acest regulament se va gasi postat la adresa https://zonait.ro/concurs-irobot-roomba-i3-regulament, link mentionat si in descrierea clipului de concurs.

Conditii de participare

La acest concurs, participarea este deschisa tuturor persoanelor cu cetatenie romana si cu domiciliul pe teritoriul României.

Dreptul de participare la concurs va fi anulat celor care furnizează date sau informații false, care posteaza mai multe comentarii de pe acelasi cont.

Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea in vigoare referitoare la protecția si prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va utiliza doar datele persoanale furnizate de către castigatori si doar în scopul anunțării și trimeterii premiilor catre acestia.

Inscrierea in concurs

Utilizatorii vor afla despre mentionatul concurs iRobot de pe canalul de YouTube Zona IT, de pe site-ul zonait.ro si de pe pagina de Facebook. Utilizatorii se pot înscrie în concurs începand cu data de 01.10.2021, prin postarea unui comentariu in sectiunea de comentarii a clipului de concurs pe canalul de Youtube Zona IT.

Premiile concursului

1 x aspirator robot Roomba i3+

Extragerea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi desemnati de catre echipa Zona IT intr-unul dintre clipurile de pe 15.10 sau 18.10 (in functie de circumstante) de pe canalul de Youtube Zona IT, printr-o extragere automatizata (commentpicker.com) ce va desemna un castigator ales din sectiunea de comentarii.

Anuntarea castigatorilor si predarea premiilor

Câstigătorului acestui concurs iRobot i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului in video si in comentarii. Castigatorul va fi contactat si prin intermediul mesageriei Youtube, pe contul de pe care s-a inscris in concurs. Daca acesta nu raspunde, premiul se va acorda altui participant, ales prin același mecanism. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el. Câștigătorul va intra în posesia premiului după cel mult doua săptămani de la anunțarea acestora, astfel: câștigătorul va primi premiul prin curier, taxele fiind suportate de către Organizator. Premiul va fi expediat prin curier numai la adrese de pe teritoriul României.

Încetarea concursului

Mentionatul concurs iRobot va înceta dupa efectuarea extragerii. Organizatorul își rezervă dreptul de a pune capăt Concursului anterior datei respective, exclusiv în cazul în care, din motive obiective sau independente de voința și controlul Organizatorului, continuarea Concursului nu ar mai fi posibilă.

Litigii

În cazul unor litigii apărute între Organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă.

Organizatorul concursului

Acest concurs iRobot este organizat publicatia/canalul de Youtube Zona IT, apartinand Areal Media Solution cu sediul in Aleea Botorani 2, inregistrata la Registrul Comertului – Bucuresti sub nr. J40/2079/2012, C.U.I. RO29831563 Bucuresti.

Concursul se va derula in conformitate cu acest Regulament, valabil pentru toți participanții. Acest regulament poate fi modificat de catre organizator, cu conditia de a anunța participantii prin aceeasi metoda prin care i-a informat la initierea concursului.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *