ASBIS Romania prezinta Salt SW-78: un smartwatch care poate reda muzica si podcasturi fara telefon

Canyon, un brand care se dezvolta rapid pe segmentul de accesorii mobile, gadget-uri pentru computer si dispozitive de jocuri, elegante si accesibile, lanseaza smartwatch-ul Salt SW-78. De asemenea, acest model face parte din noua generatie de smartwatch-uri Canyon, care va fi lansata in acest trimestru.

Principalele caracteristici distinctive ale acestuia includ un player audio incorporat si o conexiune directa la dispozitivele audio Bluetooth, care permit redarea muzicii fara a fi nevoie de un smartphone. De asemenea, vine cu o memorie interna de 512MB.

Smartwatch-ul Canyon Salt SW-78 este o alegere potrivita mai ales pentru cei care asculta adesea muzica sau podcasturi la casti si vor sa scape de grija unui smartphone. Este util in timpul sesiunilor de jogging sau atunci când oamenii doresc sa asculte carti audio si sa se relaxeze. Player-ul incorporat accepta mai multe formate audio, iar ceasul poate fi conectat la casti Bluetooth sau la o boxa Bluetooth.

Dispozitivul are un ecran tactil, care afiseaza toate informatiile si setarile necesare, permitând un control confortabil, iar gradul sau IP de permeabilitate IP68 (impermeabil – protectie completa) il face potrivit pentru inot si alte exercitii acvatice. Mai mult, acest smartwatch este optimizat pentru cele mai populare sporturi, fiind necesara doar selectia programului preferat, iar sesiunea de antrenament se va stoca in memoria dispozitivului.

Smartwatch-ul se poate sincroniza cu smartphone-ul prin intermediul aplicatiei Canyon Life si, astfel, pot fi copiate statisticile activitatilor fizice, dar si toate notificarile necesare de pe retelele sociale si din mesagerie.

Salt SW-78 este compatibil cu toate dispozitivele care ruleaza cu sistemele iOS 12.0+ sau Android 6.0+, in timp ce modulul sau Bluetooth 5.0 asigura o conexiune stabila cu un smartphone. Vine cu un cablu de incarcare USB, iar bateria este suficienta pentru 6 ore de redare audio continua.

Acest smartwatch este in conformitate cu normele GDPR din UE si este sigur de utilizat.

Salt SW-78 este distribuit de ASBIS Romania si poate fi gasit in magazinele de specialitate.

Recomanda   afisari

SURSĂ ARTICOL

Visits: 12