Winner winner chicken dinner – Samsung a lansat prima sa competiție de PUBG Mobile

PUBG și-a creat un adevărat cult, iar universul său se află într-o constantă expansiune. Pentru mulți PUBG este un stil de viață, fie că te joci de la PC sau joci varianta pentru telefoane. De fapt, mobile gaming-ul a creat adevărate divizii de e-sports, iar PUBG Mobile este unul din acele sporturi de elită la carte participă atleții virtuali.

Cu ocazia aceasta, după succesul competiției de Wildrift din primăvara acestui an, Samsung lansează prima sa competiție destinată jucătorilor de PUBG Mobile. Competiția este deschisă tuturor, de la amatori la profesioniști. Pasionații de gaming se pot înscrie până pe 21 octombrie, alături de alți 3 prieteni, iar turneul va consta in 3 runde de calificare, iar marea finala va avea loc la finalul lunii, in cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week. Premiile puse la bătaie sunt câte un Galaxy S21 pentru fiecare membru al echipei câștigătoare; membrii echipei care se va clasa pe locul doi vor primi câte o pereche de Galaxy Buds 2. Cei interesați se pot înscrie AICI.

Competiția PUBG Mobile este una dintre acțiunile initiate de Samsung în ultimul an, ca parte din platforma Plpay On with Samsung, care reunește acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, precum și organizarea de competiții de gaming proprii, așa cum este și aceasta. Dacă vă mai amintiți, am avut ocazia să vedem o parte din aceste inițiative și în cadrul ediției de anul acesta a East European Comic Con, așa că știți la ce să vă așteptați dacă vă veți alerga prin battleground.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9