Tim Drone

Stubbs the Zombie și Paladins Epic Pack pot fi descărcate gratuit

Dacă tot e vremea urâtă și recomandările de a sta în case devin din ce în ce mai presante, de ce să nu ne bucurăm de niște jocuri gratis? De data aceasta vorbim despre Stubbs the Zombie (in Rebel Without a Pulse, pe numele complet) și un Epic Pack pentru Paladins.

Cred că primul nume le-ar putea fi cunoscut celor care au crescut în fața monitoarelor cu titluri ceva mai underground. Tu, evident, ești un zombie, și ține de tine să arăți orășenilor că ideea de a te comporta civilizat în societate nu înseamnă absolut nimic pentru un mort viu.

Practic, faci cam tot ceea ce face un zombie. Mănânci creiere, scuipi măruntaiele și terorizezi vecinii. Mă surprinde oarecum să văd faptul că Stubbs the Zombie se întoarce în viețile noastre sub forma unui fel de re-release compatibil cu platformele current-gen. Chiar dacă titlul în sine nu este neapărat cea mai strălucitoare nestemată, sunt sigur că cei care l-au jucat la vremea lui (myself included) se vor simți destul de nostalgici.

La polul opus ni se oferă gratuit Epic Pack-ul pentru Paladins. Bundle-ul îți deblochează instant patru campioni și câte un item cosmetic pentru fiecare. Campionii deblocați sunt Androxus, Raum, Tyra și Ying. Totodată, skin-urile oferite cadou sunt Exalted Androxus, Subjugator Raum, Baroness Tyra și Snapdragon Ying!

Ambele pot fi descărcate gratuit de pe Epic Games Store începând de astăzi, cu mențiunea că oferta este valabilă o săptămână.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *