Doland Trump își lansează propria rețea de socializare & Când va fi disponibilă TRUTH Social pentru utilizatori

Fostul preşedinte Donald Trump a anunţat planuri de lansare a unei platforme social media, denumită TRUTH Social.

Fostul președinte american a anunţat că platforma „va înfrunta tiraniei giganţilor tehnologici”, pe care îi acuză că reduc la tăcere vocile din opoziţie în SUA.

Trump Media & Technology Group (TMTG), condus de Donald Trump, intenţionează să lanseze şi un serviciu video-on-demand.

Trump a primit interdicţie din partea unor reţele ca Facebook şi Twitter după revolta de la Capitoliu, din ianuarie. El şi consilierii lui au dat semne în ultimele luni că plănuiesc înfiinţarea unei platforme rivale acestora.

A lansat în mai From the Desk of Donald J Trump, un blog care a fost închis după aproximativ o lună. Jason Miller, consilier al lui, a declarat atunci că acesta era „doar auxiliar la eforturile mai mari la care lucrăm”.

O versiune incipientă a TRUTH Social va fi lansată luna viitoare şi va fi disponibilă la nivel naţional în primele trei luni ale anului 2022.

Trăim într-o lume în care talibanii au o prezenţă uriaşă pe Twitter, şi, cu toate astea, preşedintele american preferat de voi a fost redus la tăcere”, a scris Donald Trump. „Toată lumea mă întreabă de ce nu ţine cineva piept giganţilor tehnologici. Ei bine, vom face asta curând”.

Știre preluata de la 7media.ro

Visits: 9