Tim Drone

Cyberquad este soluția Tesla pentru copiii care vor ATV-uri electrice foarte scumpe

De Crăciun, adulții bogați își iau un Cybertruck, dar asta nu înseamnă că Moș Elon va uita de copiii adulților bogați. Tesla a pus deja la vânzare Cyberquad-uri, adică ATV-uri electrice destinate celor mici. Acestea pot fi comandate deja și se livrează în cel mult două săptămâni. Anunțul-surpriză vine la peste doi ani de când Tesla a anunțat un ATV full-size care să acompanieze camionul Cybertruck.

Cyberquad-ul pentru pitici se adresează copiilor cu vârsta minimă de 8 ani, iar dacă te dau banii afară, îi poți cumpăra copilului tău o astfel de jucărie pentru doar 1,900 de dolari. La prețul ăsta primești roțile, cadrul de oțel, un scaun căptușit, suspensie ajustabilă și frâne pe disc. Și ghidonul, evident. Ca bonus, vor exista și bare cu LED-uri care vor completa design-ul futurist al cadrului.

Micul ATV are o viteză maximă de 16 km/h și o autonomie de 24 de kilometri. Cyberquad merge pe trei trepte de viteză: 8 km/h, 16 km/h și marșarier cu 8km/h. Tesla precizează că o încărcare completă a bateriei durează cinci ore, iar autonomia acesteia este influențată de factori precum greutatea utilizatorului, terenul pe care se circulă și viteza deplasării.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 6

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *