Tim Drone

AMD va prezenta viitorul procesoarelor Ryzen și al graficii Radeon la început de ianuarie

Putem spune că vom începe noul an în forță, deoarece Lisa Su, președintele AMD, a anunțat desfășurarea evenimentului Product Premiere 2022. Compania va organiza prezentarea în mediul online, iar cei care vor să afle mai multe despre viitorul produselor AMD vor putea participa la livestream începând cu ora 10 A.M EST, adică în jurul orei 17, pe data de 4 ianuarie.

Livestream-ul se va concentra pe noutățile aduse de companie pe partea de procesoare Ryzen, dar și pe sectorul graficii Radeon. Evenimentul are deja o pagină dedicată, și nu vă faceți griji dacă ratați live-ul, pentru că reluarea va fi disponibilă imediat după încheierea acestuia.

Evenimentul face parte din conferința CES 2022, deci nu ar trebui să ne mire că și Intel va susține o prezentare similară în cadrul căreia ne va prezenta noile proiecte. În vreme ce AMD ne-ar putea oferi mai multe detalii despre procesoarele desktop Vermeer-S, pe arhitectura Zen4 și compatibile cu socket-urile AM4, Intel ar putea găsi de cuviință să ofere câteva detalii despre noi adiții în familia de procesoare Alder Lake, dar și câteva cuvinte despre soluțiile grafice Arc Alchemist.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *