Tim Drone

UN SECRET TERIBIL AL INDUSTRIEI FARMACEUTICE: MEDICAMENTELE NU SUNT ELABORATE CA SĂ VINDECE BOLILE

Revin cu o temă de actualitate stringentă, ce se manifestă, din păcate, în industria medicamentelor de sinteză pe care omenirea le folosește zilnic. Savanți cu renume mondial din aria medicinii au atras de nenumărate ori atenția asupra faptului abominabil, că medicamentele nu sunt fabricate în folosul sănătății maselor umane, ci sunt menite să mențină maladiile în stare cronică, de pe urma cărora industria farmaceutică să câștige cât mai mulți bani. Printre alte mărturii în acest sens, cităm din declarația laureatului Premiului Nobel pentru Medicină, Dr. Richard J. Roberts:

Dr. Richard J. Roberts, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină.

„Am dovezi că în anumite cazuri, cercetătorii care depind de fonduri private ar fi putut descoperi medicamente foarte eficace, care ar fi pus capăt cu totul anumitor boli. (…) Industria farmaceutică este mai degrabă interesată să vă ia mai mulți bani, nu să vă vindece pe dumneavoastră.  (…) Medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă şi de aceea nu se fac cercetări în acest domeniu. (…) Aproape toți politicienii – şi ştiu ce vorbesc – depind cu nerușinare de acele companii multinaţionale farmaceutice care le finanţează campaniile. Restul sunt vorbe goale.” (Sursa: publicația spaniolă La Vanguardia).

Chimistul Shane Ellison, om de știință cu masterat în chimie organică, fost angajat al Array BioPharma și Eli Lilly, a declarat în mod public:

„Când am lucrat în industria farmaceutică, acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: Țineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm. (…) Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația. (…) Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide”.

Pe de altă parte, după cum reiese din documente guvernamentale secrete britanice, de curând declasificate, vaccinurile sunt o farsă pusă la cale de companiile farmaceutice multinaționale. (Sursa: Revista internațională Nexus new times magazine). Și mărturii în acest sens pot continua, fără să afecteze orientarea macabră  a  trusturilor farmaceutice internaționale.

Eficiența terapeutică a medicamentelor procesate de industria farmaceutică este redusă, în comparație cu efectele secundare dezastruoase  pe care le cauzează în planul sănătății umane. Unele substanțe chimice cauzează și stări de dependență la medicamente pe care bolnavul le consumă zilnic.

Efectele terapeutice ale antibioticelor sunt pe ultima sută de metri

Efectele curative ale penicilinei, descoperite întâmplător în anul 1928 de către Alexander Fleming, se diminuează pe zi ce trece din cauza modificărilor genetice ale microorganismelor patogene. Virușii și bacteriile cauzatoare de boli și-au dezvoltat o serie de mutații biologice, ceea ce le face rezistente la antibioticele actuale. Industria farmaceutică nu face investiții în sectoare de cercetare, ca să contracareze acest fenomen nefast. Efectele terapeutice ale antibioticelor sunt pe ultima sută de metri și nu s-a făcut nimic pentru înlocuirea acestor medicamente, necesare pentru combaterea unor viruși și bacterii letale. Industria farmaceutică nu este interesată nici de efectele negative pentru sănătatea umană, rezultate în urma combinării ulterioare a unor substanțe chimice din diferite medicamente de sinteză în organismul bolnavului.

Medicamentele produse de industria farmaceutică sunt testate numai pentru bărbați

Un amic, medic primar, își exprima deunăzi nedumerirea, că pentru tratarea unor boli a prescris același medicament în cazul pacienților bărbați și femei, dar a constatat diferențe notabile privind eficacitatea medicamentelor asupra pacienților săi. Medicul nu era la curent cu faptul că medicamentele produse de industria farmaceutică sunt testate numai pentru bărbați. Datorită psihofiziologiei diferite ale femeilor, vor trebui elaborate în cel mai scurt timp posibil și medicamente destinate femeilor. Este vorba de o neglijență condamnabilă a industriei farmaceutice.

Reclama agresivă pentru medicamente prin mass-media

Zi de zi populația planetei este agresată cu sute de reclame prin mass-media scrisă și audio-vizuală, prin care este îndemnată să cumpere medicamente pentru tratamentul diverselor boli de care suferă (sau închipuindu-și că suferă), zădărnicind astfel eforturile medicilor de a prescrie, în cunoștință de cauză, modalități terapeutice individuale. Și nu poate fi oprit acest flagel, din cauză că trusturile de presă colaborează – contra cost – cu industria farmaceutică.

La orizont se află amorsată o bombă biologică: o specie letală de mycoplasmă

Ce pot face guvernele în sensul prevenirii înmulțirii necontrolate a populației terestre? Fac ceea ce știu îndeobște să facă: să declanșeze războaie regionale și mondiale, să răspândească epidemii la nivel zonal și global. Pentru acest scop abject se păstrează, în relativ secret, un agent patogen deosebit de virulent, ce se manifestă cu simptome de gripă dar nu este gripă, cu care majoritatea populației a fost infectată deja prin vaccinări obligatorii: mycoplasma

Mycoplasma, agent patogen deosebit de virulent, ce va decima populația globului în viitorul apropiat.

La nivelul de informare a populației se cunoaște faptul că principalii agenți  patogeni ce declanșează diverse maladii la specia umana, sunt grupați în două clase: viruși și bacterii. Despre cel de-al treilea și mai important agent patogen, ce va provoca o epidemie globală, se păstrează tăcerea: o specie letală de mycoplasmă. Inocularea cu mycoplasmă prin vaccinăriri obligatorii, va reduce drastic în viitorul apropiat populația Terrei, dar nu în mod selectiv. Vor deceda semeni valoroși, laolaltă cu indivizi care nu au nicio legătură cu progresul societății umane. (Sursa: Revista internațională Nexus new times magazine).

Omenirea se află sub spectrul modificării genetice a virusului rabiei (turbării), astfel ca acesta se va transmite și prin aer

Virusul rabiei.

Rabia (turbarea) este o boală produsă de un virus care atacă sistemul nervos central. Animale infectate cu virusul rabiei răspândesc boala prin intermediul salivei sau a contactului direct cu țesutul animal sau uman. Omul poate lua rabie în urma mușcăturilor produse de animale sălbatice sau domestice bolnave, cât și prin contact direct cu saliva acestora. Perioada de incubație a virusului rabic este de circa 5 săptămâni. Primele simptome care apar sunt durerea si amorțeala la locul mușcăturii, urmate de febră, arsură, mâncărime, tuse sau senzația de gât uscat, durere abdominală, anxietate, neliniște ce poate evolua spre agitație extremă. Ulterior, apar perioade de comportament bizar, cu halucinații, delir, frica de apă (hidrofobie), frica de aer (aerofobie), spasme musculare la nivelul mușchilor feței, gâtului sau a diafragmei, urmate de convulsii, fluctuații mari ale temperaturii corporale, ale pulsului și presiunii sangvine, insuficiență cardiacă și respiratorie, comă. (Sursa: SfatulMediculului.ro).

Virusul rabiei, ca orice virus dezvoltă în timp diverse modalități de inoculare a speciilor biologice terestre. Potrivit concluziilor oamenilor de știință, nu se poate exclude faptul ca acest virus, teribil prin efectele negative ce le produce asupra organismelor vii, să sufere o mutație genetică astfel încât se transmită și prin aer. 

În laboratoare militare se fac experimente genetice pentru crearea unor viruși periculoși, transmisibili prin aer.

 

Potrivit unor informații neoficiale scăpate din laboratoare  militare, se fac experimente pentru crearea unor arme biologice cu efecte catastrofale asupra sănătății și vieții umane, printre care și un proiectil ce va dispersa prin aer virusul rabiei. Dacă vor fi scăpate experimentele de sub control din cauza unei erori umane sau din rea intenție, se va declanșa o pandemie de rabie, care va decima o însemnată parte a speciei umane, întrucât nu există niciun tratament medical pentru oprirea evoluției acestei cumplite boli.

Industria farmaceutică în contextul proliferării necontrolate a speciei umane

Populația Pământului a depășit 7,3 miliarde de oameni, pe care planeta noastră nu îi mai poate hrăni din cauza împuținării resurselor de hrană, din vina exclusivă a omului. Până în anul 2050, ONU preconizează o creștere a  populației terestre la peste 9 miliarde de oameni. Înmulțirea necontrolată a populației va duce la analfabetism, foamete, pandemii și conflicte armate pentru hrană și apă potabilă. Omul este cea mai iresponsabilă specie de pe Terra, distrugând sistematic mediul în care trăiește; și se înmulțește peste măsură.

Explozia demografică mondială se revarsă către țările avansate din punct de vedre economic, constituind o povară pentru plătitorii de biruri din țările occidentale.

În timp ce guvernele lumii se pregătesc să reprime proliferarea  demografică mondială prin războaie nucleare, prin arme chimice, bacteriologice și infestarea omenirii cu microbi patogeni, eu cred că există o cale de mijloc pentru a ieși din acest impas: o parte din bugetele militare să fie alocate pentru educație și pentru sănătatea populației din țările sărace, inclusiv pentru dezvoltarea economică a zonelor defavorizate. Populațiile trebuie să rămână în locul lor de obârșie și să participe activ la progresul economic al țărilor de origine, în loc să migreze către alte regiuni geografice, care au beneficiat de aportul fizic și intelectual al cetățenilor din țările respective. Costurile unei reforme în acest domeniu vor fi incomparabil mai mici, decât cele necesare pentru a stăvili exodul maselor umane din țările subdezvoltate și ravagiile pe care aceștia le vor face în țări dezvoltate economic.

Este necesară totodată, o reprogramare a subconștientului uman pentru  al face pe om capabil să gândească cu mintea sa, ce trebuie făcut pentru împuținarea populației globului pe căi naturale, pașnice și în mod selectiv. Mai ales în mod selectiv; cititorii vor înțelege la mă refer.

De zeci de milioane de ani pe Terra coexistă o diversitate de culturi umane, ce sunt adesea în contradicție reciprocă. Pe o parte există așa-zise societăți civilizate, cu progrese științifice și tehnologice evidente, iar pe de altă parte se află triburi primitive, a căror interese sunt diametral opuse cu scopul urmărit de omenire. Între cele două segmente ale civilizației umane se situează populațiile din lumea a treia, aflate în curs de migrare (a se citi: în curs de năvălire) către zone dezvoltate economic. Este dificil de stabilit un echilibru viabil între aceste culturi din perspectiva unei democrații perimate, care și-a pierdut demult eficiența practică.

Pe Pământ au coexistat și coexistă umanoizi ce trăiesc în culturi diferite. În acest sens, nimic nu s-a schimbat în gândirea umană.

 

Femei schilodite de obiceiuri barbare. În numele unei democrații depășite din punctul de vedere al aplicabilității practice, oameni de știință, religiile și mass-media internațională le numesc culturi umane, ce trebuie păstrate fără ingerințe exterioare.

 

”Vrăjitorul” unui trib de canibali din Papua Noua Guinee, care decide ce semen să fie ucis și mâncat de membrii tribului. Papuaș dintr-un trib din Noua Guinee. Inutil să precizăm valoarea sa umană.

 

Pe Terra există și în zilele noastre triburi de canibali, despre care mass-media tace în numele unei false democrații.

Cade în sarcina industriei farmaceutice să participe la rezolvarea acestei  probleme, cu adevărat spinoasă pentru omenire. Oportunitatea sterilizării unor segmente ale populației terestre în viitorul apropiat, nu trebuie privită sub aspectul unei crime împotriva umanității, din moment ce acei umanoizi se pregătesc să migreze în țări dezvoltate economic și să profite de munca altor semeni. Populațiile din lumea industrializată au șanse minime să se opună instinctelor primitive, violente ale migratorilor. Aceștia beneficiind de virtuțile” unei democrației anacronice, își vor impune credințele și obiceiurile lor ancestrale, distrugând cultura, știința și tehnologiile occidentale pe care nu le vor înțelege. În cest mod este posibil să fi dispărut civilizații anterioare ale omenirii.

Industria farmaceutică în loc să elaboreze medicamente care să mențină bolile în stare cronică, din interese financiare meschine, mai cu folos ar fi să investească în cercetare pentru crearea unor medicamente eficiente, care să contribuie la vindecarea definitivă a unor maladii de care suferă omenirea. Marile trusturi farmaceutice transnaționale sunt interesate  numai de sporirea profitul financiar, în dauna sănătății umane. Care să fie rostul acumulării de capital, în accepția minții managerilor din industria medicamentelor? Viața omului pe Pământ este foarte scurtă; iar când pornește în eternitate, nu ia cu sine averile adunate în timpul vieții, averi ce rămân de izbeliște după trecerea sa în neființă. Cred că este vorba de un blocaj cerebral, ce va duce în viitorul apropiat la extincția speciei umane, blocaj cauzat de gândirea dificilă masculină, ce se propagă ca o pandemie pe planeta noastră. A se vedea în acest sens și articole apărute în Jurnal Paranormal, cu titlurile: Imperii antice prospere și pașnice, conduse de femei, despre care istoricii nu vorbesc; și Omenirea se află la un pas de autodistrugere. Se poate salva, fără convulsii sociale, prin matriarhat.

(Pentru acest articol au fost folosite fotografii postate pe internet.)

sursa: https://jurnalparanormal.ro/content/un-secret-teribil-al-industriei-farmaceutice-medicamentele-nu-sunt-elaborate-ca-s%C4%83-vindece?fbclid=IwAR1HOjS454bzPgKLxWyqAUN-nMVIjeRK9JmNukFmZvcvrXypNhnG4iKJysE

Visits: 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *