18 Februarie va fi o zi foarte importantă pentru PlayStation

Februarie 2022 deja pare sa fie o lună interesantă pentru gamerii din toată lumea, cu lansarea de astăzi a lui Dying Light 2 și venirile mai spre final de lună ale GRID Legends și Elden Ring. Însă data de 18 Februarie 2022 va fi cu adevărat specială pentru PlayStation și fanii săi.

Această zi va găzdui două lansări foarte importante. Prima și cea mai importantă este lansarea lui Horizon Forbidden West, un joc foarte așteptat și cu siguranță una dintre cele mai mari lansări din 2022. Acțiunea continuă după finalul primului joc, iar Alloy protejează în continuare lumea de mașinării. Doar că de această dată jucătorii vor experimenta locații noi, o varietate de unelte interesante și caracteristici noi. Jocul va fi disponibil atât pe PlayStation 5, cât și pe PlayStation 4.

Uncharted The Movie Feature

Însă asta nu este tot; aceeași zi găzduiește și premiera filmului Uncharted. Cu nume precum Tom Holland, Mark Wahlberg și Antonio Banderas în distribuție, filmul inspirat de franciza de jocuri video va fi greu de ratat și poate spăla renumele adaptărilor cinematografice adaptate după jocuri video.

Indiferent că îți plac jocurile, filmele sau ambele, PlayStation are ceva pregătit pentru tine, iar data de 18 Februarie 2022 va fi extrem de importantă pentru compania japoneză. Cam toată luna o să fie un prilej de sărbătoare pentru gameri, iar eu abia aștept să pun mâna pe Horizon Forbidden West, mai ales după ce am jucat și Dying Light 2.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 10