Motorola introduce noua generatie moto g cu ecran OLED Dispozitivele moto g41 si g71 5G sunt disponibile de astazi pe plan local

telefoane motorola

Motorola anunta lansarea pe plan local a celor mai noi dispozitive moto g cu ecran OLED: moto g41 si moto g71 5G. Cele doua dispozitive întregesc cea mai noua generatie de telefoane cu specificatii performante, la preturi accesibile, alaturi de moto g31, dispozitivul lansat în luna ianuarie în Romania. Tehnologia OLED disponibila pe toate cele trei modele cu o rezolutie full HD+ permite afisarea unor imagini captivante, luminoase, cu contraste impresionante, perfecte pentru utilizatorii în cautare de smartphone-uri ce ofera experiente imersive. Noile dispozitive, moto g41 si moto g71 5G pot fi achizitionate începand de astazi din magazinele partenerilor autorizati: eMAG si Altex.

 

Modelul moto g41 vine cu un ecran OLED, împreuna cu un sistem de camere triple de 48MP si stabilizare optica a imaginii, precum si cu o baterie de 5000mAh2 cu încarcare rapida TurboPower™. Pe de alta parte, moto g71 5G aduce împreuna un ecran OLED si conectivitate 5G prin intermediul unui procesor de generatie urmatoare, Qualcomm Snapdragon™ 695.

 

 

Moto g41 permite realizarea fotografiilor clare, în culori mai vibrante, datorita camerei cu tehnologie Quad Pixel de 48MP, oferind o sensibilitate de patru ori mai buna la lumina scazuta, moto g41 dispune de functia de stabilizare optica a imaginii (OIS), care compenseaza automat tremurul si vibratia mainilor în timpul filmarii, asigurand imagini impresionante, chiar si în conditii de lumina scazuta. Moto g71 5G si moto g31 au, de asemenea, sistemul de camere ideal pentru oricine doreste sa îsi îmbunatateasca abilitatile de fotografie. Senzorul principal de 50 MP ofera o sensibilitate de patru ori mai buna la lumina scazuta pentru realizarea unor fotografii foarte clare si vibrante.

Toate cele trei telefoanele dispun de ecrane OLED Full HD+ de 6,4 inci ce ofera o experienta de vizionare uimitoare datorita tehnologiei incredibile OLED cu DCI-P3 si a rezolutiei Full HD+ ce surprinde imagini vibrante, luminoase si colorate, cat si o performanta fara precedent, la un pret accesibil. Mai mult, obiectivele cu unghi ultra-larg de 118º capteaza de patru ori mai mult continut în cadru, în comparatie cu un obiectiv standard de 78º, iar senzorul de profunzime ajuta la estomparea automata a imaginilor de fundal pentru portrete cu aspect profesional. Nu în ultimul rand, moto g41, moto g31 si moto g71 5G sunt dotate cu o camera macro de înalta calitate, ce surprinde si cele mai mici detalii în fiecare fotografie.

Noile modele din familia moto g sunt dotate cu tehnologia de încarcare Turbopower™ 30, ce le permite utilizatorilor sa se bucure de pana la 36 de ore de autonomie, în doar cateva minute de încarcare a bateriei de 5.000 mAh.

Fie ca este folosit pentru vizionarea filmelor, surprinderea fotografiilor, sau efectuarea apelurilor video, moto g41 ofera performante eficiente cu ajutorul procesorului octa-core cu tehnologie HyperEngine si a memoriei RAM de 6 GB ce face gestionarea telefonului usoara si placuta, iar moto g71 5G dispune de Snapdragon® 695 ce ajuta la redarea continutului video si a jocurilor preferate fara întarzieri.

Cele trei smartphone-uri au un design elegant si curbat, colturi rotunjite, astfel încat sa ofere confort pe toata durata utilizarii. Mai mult, carcasa este rezistenta la apa pentru a oferi un plus de siguranta. Noul moto g31 poate fi achizitionat în variantele Baby Blue sau Mineral Grey, moto g41 este disponibil în variantele Meteorite Black, si Pearl Gold, iar moto g71 5G vine în culoarea Neptun Green.

 

moto g71 5G: Neptune Green

Inovatii Software

Noile moto g31 , moto g41 si moto g71 5G sunt prevazute cu My UX, ce ofera o suita cuprinzatoare de instrumente care se bazeaza pe sistemul de operare Android, si le permite utilizatorilor sa duca muzica, videoclipurile si jocurile la nivelul urmator, cu setari personalizate. My UX ofera o experienta Android curata, utilizatorii se pot bucura de puterea deplina a Android 11 fara skinuri sau aplicatii duplicate.

Mai mult, moto g31,moto g41 si moto g71 5G integreaza solutia ThinkShield® pentru mobil, solutie care a consolidat Motorola drept compania cu cea mai sigura solutie de securitate pentru smartphone-uri din lume. ThinkShield le ofera tuturor utilizatorilor protectie completa împotriva amenintarilor cibernetice .

Noile telefoane Motorola cu ecran OLED sunt disponibile în magazinele partenerilor autorizati: eMAG, si Altex, începand de la 899 lei.

 

Declinari legale

 

Anumite caracteristici, functionalitate si specificatii ale produsului pot depinde de retea si sunt supuse unor termeni, conditii si taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fara notificare prealabila. MOTOROLA, sigla M stilizata, MOTO si familia de marci MOTO sunt marci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google si Android sunt marci comerciale ale Google LLC.

 

Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea comerciantilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Recomanda   afisari

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9