Noul MacBook Pro entry-level s-ar putea lipsi de ecranul ProMotion

Apple continuă să vină cu refresh-uri pentru familia MacBook, iar modelul Pro, orientat spre sectorul de buget, a fost vedeta recentelor zvonuri. Bunăoară, unii spun că noul MacBook Pro va beneficia de procesorul M2 al companiei, fapt care va consolida statutul independent al Apple, doar că integrarea noului chip nu ar fi singura schimbare pe care se presupune că o va aduce refresh-ul acestui an.

Un newsletter Bloomberg ne spune că noul MacBook Pro va călca pe urmele fraților săi când vine vorba de eliminarea Touch Bar-ului, dar se va lipsi și de tehnologia ProMotion regăsită pe ecranele lineup-ului din 2021. Asta înseamnă că nu vom avea parte de obișnuitul VRR care să ne ofere rate de refresh de până la 120Hz pentru un plus de fluiditate.

Nici backlighting-ul Mini-LED nu va ajunge pe ecranul noii iterații MacBook Pro, deci adio nivel crescut de luminoozitate asemănător cu ceea ce au de oferit celelalte modele ale familiei. În plus, și mediul de stocare va fi supus schimbării, astfel încât downgrade-ul acestuia este un punct ce trebuie luat în considerare de către cei porniți să-și cumpere acest MacBook Pro.

În cele din urmă, Apple vrea să lanseze cel puțin patru Mac-uri cu procesoare M2 în decursul acestui an. În afară de modelul menționat, compania pregătește refresh-uri pentru MacBook Air, pentru iMac-ul de 24 de inci și pentru Mac Mini-ul entry-level. Acestea vor fi noile adiții echipate cu chip-urile in-house de ultimă generație, dar umblă vorba și că dezvoltatorul lucrează la un iMac Pro de 27 de inci care să includă procesoarele M1 Pro și M1 Max.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 8