Snoop Dogg va lua cu asalt Call of Duty!

Multe francize au început să împrumute succesul lui Fortnite când vine vorba de crossovere cu tot felul de personaje și universuri. Am auzit de GTA Online cu Dr. Dre, fapt care m-a trimis într-un trip down the memory lane pe Radio Los Santos în San Andreas, iar acum, domnul „D O Double G” ne va onora cu prezența în Call of Duty Warzone, Vanguard și chiar și în CoD Mobile.

Activision a anunțat surpriza pe blogul francizei, iar fanii se vor bucura de mai multe surprize in-game care îl au în centrul atenției pe îndrăgitul rapper. Snoop Dogg va intra pe scenă prin Lucky Draw în Call of Duty Mobile începând cu 1 aprilie, ca mai apoi să fie disponibil pe Warzone și Vanguard pe 19 aprilie sub forma unui operator bundle. Și partea mișto este că adiția lui Snoop Dogg nu va însemna că el este un fel de skin, ci el însuși își va asuma rolul unui operator cu propria personalitate alături de texturi și voice detaliate.

D O Double G se întoarce în Call of Duty, iar de data asta efectiv voi fi băgat în joc! Sunt încântat să lucrez alături de echipa COD pentru a vă oferi niște chestii cool de care să vă bucurați E super tare… Veți putea să mă alegeți când jucați și o să primiți și itemele astea mișto care au Snoop scris pe ele. Fiți pe fază. The man himself

Call of Duty aduce în tranșee și celebrități

Culmea, asta nu-i prima oară când seria Call of Duty colaborează cu Snoop Dogg. În vremurile de aur, cum s-ar zice, adică pe vremea lui Call of Duty: Ghosts, Snoop și-a pus la dispoziție vocea pentru un bundle care conținea mai multe voice pack-uri ale unor celebrități. Chiar și așa, adevărata cireașă de pe tort este prezența sa în carne și pixeli în cele trei jocuri din franciză. În plus, pare că-i dă o savoare anume și o credibilitate, chestii pe care multe crossovere axate pe advertising nu le au aproape deloc.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 13