Sony prezintă soundbar-ul HT-S400, cu subwoofer wireless puternic

Sony a prezentat pe 4 aprilie 2022 noul soundbar HT-S400, un model pe 2 canale care aduce experienţa sunetului cinematic la nivel de consumator. Vine cu subwoofer wireless puternic şi oferă un dialog cât mai clar, dar şi o putere de 330W.

HT-S400 le permite utilizatorilor să audă sunetul din orice colţ al camerei. Este compatibil Dolby Digital de înaltă calitate, alături de tehnologia Sony S-Force PRO Front Surround, dezvoltată pentru a consolida experienţa virtual surround sound. Utilizatorii ajung direct în mijlocul acţiunii preferate, mulţumită sunetului cu surround cinematografic. Difuzoarele frontale includ o unitate X-Balanced, cu o formă dreptunghiulară specială, care maximizează diafragma.

Ea reduce deviaţia driverelor, menţinând presiunea sunetului şi oferind claritate vocală sporită plus reducând distorsiunile. Soundbar-ul vine însoţit de un subwoofer wireless puternic, cu un difuzor mare de 160 mm, pentru a oferi un bas mai profund, mai bogat. Cu acest subwoofer veţi resimţi tunetul sau beat-urile muzicii rap de exemplu. Conectarea soundbar-uului HT-S400 la un televizor Sony BRAVIA este foarte intuitivă, mulţumită unei interfeţe de utilizare integrate, care face ca setările soundbar-ului să apară automat în meniul Quick Settings al televizorului.

Există şi un ecran OLED poziţionat la îndemână pe soundbar, oferind informaţii relevante cu privire la starea soundbar-ului şi la funcţiile setate din telecomandă, inclusiv sursa de intrare, volum şi setări de sunet. Soundbarul HT-S400 este disponibil începând din luna aprilie 2022 la un preț aproximativ de 1336 lei.

The post Sony prezintă soundbar-ul HT-S400, cu subwoofer wireless puternic appeared first on Gadget Zone.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 12