Honor 70 și 70 Pro apar în imagini de prezentare oficiale. Ce dotări aduc

Noua serie Honor 70 este programată pentru lansare pe data de 30 mai, Huawei pregătind terenul publicând primele imagini de prezentare cu designul de carcasă, arătând toate cele patru versiuni de culoare.

Arătate și în poze reale, Honor 70 și 70 Pro împart aproape același design de carcasă, diferențele apărând mai degrabă la partea de specificații.

Potrivit imaginilor furnizate chiar de producător, Honor 70 și 70 Pro vine cu sistem triple-camera, însă ornamentul aplicat modelului Pro vine cu o „insulă” ceva mai mult înălțată, indicând folosirea unor senzori foto mai performanți. Totodată, versiunea premium a seriei are și dimensiuni ceva mai mari, transpuse și în suprafața de afișare a ecranului.

Pe carcasa ambelor modele mai poate fi întrezărită ieșirea pentru căști de tip jack 3.5mm, poziționat pe cealaltă latură a carcasei, față de portul USB-C.

Despre aranjamentul foto nu știm mai multe lucruri, doar că senzorul principal ar urma să fie un model de 54MP cu dimensiune 1/1.49”, furnizat de Sony.

Pentru prețuri și detalii complete despre seria Honor 70 va trebui să așteptăm evenimentul de lansare programat pentru finalul acestei luni. De asemenea, este plauzibil ca lansarea să vizeze inițial doar piața din China, lăsând lansarea europeană pentru o dată ulterioară.

Știre preluata de la go4it.ro/

Visits: 24