9 lucruri care nu ies niciodată din modă

Nr. 1 – Tricou alb

Un tricou alb este un element de bază, așa că trebuie să ai întotdeauna câteva piese în garderoba ta. De preferință modelelor cu gât în forma ​​V, deoarece fac din punct de vedere vizual figura mai subțire. Un tricou alb arată excelent cu blugi clasici și poți completa acest aspect cu lanțuri în jurul gâtului.

Nr. 2 – Top în stil lenjerie

Stilul de lenjerie și-a pierdut impactul, dar nu a ieșit complet din modă – și este puțin probabil ca acesta să devină învechit în următorii ani. Combinația de mătase și dantelă arată superb, deși astfel de lucruri necesită o întreținere complicată; Cumpără  topuri negre pentru că țesătura întunecată arată mai scumpă și mai luxoasă.

Un tricou în stil lenjerie poate fi purtat separat sau combinat cu jachete: vei primi un look stilat, chiar dacă nu vei asorta cu pantaloni clasici, ci cu blugi. Trebuie doar să îți pui pantofi cu toc înalt și vei deveni o femeie elegantă.

Nr. 3 – Bluză albă cu mânecă lungă

Toamna e tot mai aproape și este timpul să cauți o bluză albă cu mânecă lungă. Aceasta este o parte de neînlocuit în garderobă. Această piesă vestimentară îți permite să echilibrezi proporțiile figurii: este ușor să maschezi umerii prea înclinați sau lipsa curbelor proeminente în locurile potrivite.

Nr. 4 – Pulover subțire de o culoare neutră

Curând vei avea nevoie de un pulover subțire într-o culoare neutră, tot dacă se apropie vremea răcoroasă. Alege modele simple și cu un minim de decor, astfel încât lucrul să meargă bine cu toate componentele garderobei.

Nr. 5 – Blugi de calitate

Nu vom recomanda modelul de blugi, pentru că el depinde de tipul de figură. Principalul lucru este că lucrul trebuie să fie de înaltă calitate, iar pentru rezultat bun nu este necesar să cheltui sume impresionante. Poți opta pentru shoppingul online, pentru preț redus și calitate pe măsură.

Nr. 6 – Ghete albe

Ghetele albe pot fi purtate cu blugi, rochii, fuste – pentru a nu enumera și alte variante. O combinație reușită ar fi:  „blugi clasici + ghete albe + tricou alb + sacou elegant”.

Nr. 7 – Tocuri sau pantofi plați bej

În mod ideal, ar trebui să cumperi atât tocuri cât și pantofi plați, dar mulți optează pentru o singură opțiune. De exemplu, încălțămintea plată este o variantă mai confortabilă, iar tocurile mai elegantă. Concentrează-te asupra preferințelor tale, dar alege-ți un model bej, pentru că acestea fac picioarele mai lungi vizual.

Nr. 8 – Jachetă stilată

În 2020, pielea artificială s-a dovedit a fi o tendință: producătorii susțin că tehnologiile actuale permit să nu fie mai rău decât natural. Poți alege atât o jachetă din piele eco, cât și din țesături de înaltă calitate. Poți opta pentru culori clasice alb-negru, nud sau culori mai aprinse.

Nr. 9 – Geantă comodă

Întrucât majoritatea hainelor recomandate au o culoare neutră, optează pentru o geantă mai specială, ca de exemplu cu imprimeu leopard. Ea nu doar va completa imaginea conservativă, dar va fi un accesoriu confortabil în utilizarea de zi cu zi.

 

Ella

Visits: 181