Columna TV

Columna TV televiziunea regională din Târgoviște cu acoperire în judetele: Dâmbovița, Prahova, Ilfov, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, București va sta la dispoziție cu o grilă a programului generalist, difersificata cu stiri, informații și divulgare zi de zi.

 • Grila de programe este complexa și diversificata, generalista care se adresează tuturor categoriilor de telespectatori.
 • Columna TV produce și difuzează emisiuni de cultură, sănătate, sport, teme rutiere, economice, talk-show-uri, emisiuni de muzică populară și ușoară, administrare, politică, filme și documentare, grupajul informativ de stiri ocupând un loc important în grila postului Columna TV
 • Columna TV reprezintaînseamnă echipă, respect, devotament, încredere, putând fi definit ca un post informativ și de divertisment. Zi de zi, încercăm să îmbogățim viața oamenilor prin doza de muzică de calitate din tezaurul folcloric național și emisiuni informative care corespund gusturilor și așteptărilor telespectatorilor. Columna TV este o televiziune regională, având o arie de acoperire teritorială în județul Dâmbovița și în județele: Prahova, Ilfov, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, București prin distributia societatilor de cablu (semnal CATV) cât si prin distributia online prin streeaming de inalta calitate in diverse formate SD, HD si FULL HD (MPEG2, MPEG4-H264, H265) .
 • Din punct de Vedere TEHNIC , Televiziunea Columna foloseste echipamenete de ultima generatie realizand streeaminguri de inalta calitate in format FULL HD (1920x1080i50) cu diverse protocoale de transfer UDP, HTTP, RTMP, MULTICAST pentru o buna receptionare a canalului pe diverse platforme si noduri on-line cum ar fii: arya.rowww.telenet-live.comhttps://www.hdsatelit.com/p/live-tv.htmlwww.freeintertv.com,  www.fanatictv.net,  www.posturi-tv.net,  www.mywebtv.info. De asemenea semnalul se poate recptiona on-line si pe site-ul oficial https://www.columnatv.ro/live/ cat si de pe mobil: www.m.columnatv.ro
 • Proiect de viitor: extinderea proiectului la nivel național prin distribuție digitală semnalului pe teritoriul României prin rețeaua Vodafone, RCS-RDS, NextGen, Telecom, Orange România, AKTA. Modalitate de recepție semnal sunt: ​​recepție digitală IPTV, recepție digitală SDI și analogii pentru rețele de fibră optică (linie dedicată).
  • SONDAJ IRES&CNA:(http://www.cna.ro/Atitudini-i-obiceiuri-de-consum.html                             
  • Televiziunea Columna  se află pe primul loc în județul Dâmbovița în topul preferințelor telespectatorilor și pe locul 7 în topul televiziunilor locale din țară conform sondajului IRES (Institutul Român pentru Evaluare și Strategie) realizat la cererea CNA (Consiliul Național al Audiovizualului).
  • Postul de televiziune „Columna TV” este S.C. COLUMNA FILM STUDIO S.R.L. detinatoarea licentei, societate cu răspundere limitată, având sediul în B-dul. Libertății, Bl. C5, Et.3,ap 3, Târgoviște, Jud. Dâmbovița, reprezentată legal de doamna Silvia Ciobanu, în calitate de Administrator și asociat, Valentin Popa, în calitate de Administrator și asociat, PMT MANAGEMENT SOLUTIONS S.R.L prin Mihai Pucărea – Administrator, în calitate de asociat. Persoana responsabilă de conducerea societății comerciale este Silvia Ciobanu – Administrator și de responsabilitatea editorială – Iulia Ghercă – Redactor Șef.
  • Denumire Furnizor Servicii Media: Columna Tv
  • Coordonate Columna TV: B-dul. Libertății, Bl. C5, Et.3,ap 3Târgoviște, Dâmbovița, Cod Postal 130002, adresa de e-mail columnatv@yahoo.com, telefon 0751.296.600.
  • Organism de reglementare: Consiliul Național al Audiovizualului, cu sediul în București, Bd. Libertății, nr. 14, sector 5, telefon 021 305 5350, fax 021 305 5354/56, e-mail cna@cna.ro.
  • Columna TV  televiziunea regională din Târgoviște cu acoperire în judetele: Dâmbovița, Prahova, Ilfov, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, București va sta la dispoziție cu o grilă a programului generalist, difersificata cu stiri, informații și difuzate zi de zi.
 •    Telefon:
  0751 296 600
 •    Fax:
  0245.640.324
Visits: 249