Tim Drone

Soluții pentru carantină: Messenger Rooms și Facebook Dating. Noi opțiuni și prin Instagram și WhatsApp

Facebook a lansat, vineri, Messenger Rooms, apeluri video de grup care le permit participanților să petreacă timp alături cei dragi, să dea petreceri virtuale, să organizeze cluburi de carte. De asemenea, Facebook revine la opțiunea „Live With” și lansează Facebook Dating, opțiune prin care utilizatorii pot invita pe cineva la o întâlnire virtuală.

Compania Facebook a anunțat, vineri, lansarea unor noi opțiuni destinate persoanelor aflate în izolare care doresc să fie alături de cei dragi.

Noile opțiuni vor fi disponibile pe platforma de socializare, potrivit unui comunicat de presă transmis Libertatea.ro.

Messenger Rooms permite realizarea de apeluri video de grup prin care participanții pot să petreacă timp alături de prieteni, familie și cei cu care împărtășesc aceleași interese, într-un mod cât mai simplu.

Apelurile video Messenger Rooms pot fi create prin intermediul Messengersau Facebook, iar cei care le găzduiesc pot invita pe oricine să participe, chiar dacă nu au un cont de Facebook.

În curând, acestea vor permite participarea a până la 50 de persoane simultan, fără o limită de timp.

Prin Messenger Rooms, se pot ține petreceri, cluburi de carte sau, pur și simplu, întâlniri de pe canapea cu prietenii, fără să fie nevoie să-i sune pe cei dragi și să spere că este un moment bun sau să verifice calendarele tuturor celor cu care vor să petreacă timp.

Aceștia pot începe un apel video prin Messenger Rooms și îl pot distribui pe Facebook, în Noutăți, Grupuri sau Evenimente, astfel încât să fie cât mai ușor pentru participanți să se alăture.

În curând, acest tip de apel video va putea fi creat și din Instagram Direct, WhatsApp și Portal, se mai arată în comunicatul Facebook.

În curând, utilizatorii de Whatsapp vor putea să se bucure de apeluri de grup, de voce și video, cu până la 8 participanțiPe Facebook, opțiunea “Live With” va fi din nou disponibilă, astfel că utilizatorii vor putea adăuga încă o persoană în video-ul lor live, indiferent unde se altă aceasta.Pe Instagram, utilizatorii pot urmări clipuri video live și pot adăuga comentarii la acestea de pe desktop.O nouă opțiune pentru Facebook Dating, prin care pot invita pe cineva la o întâlnire virtuală

Opțiunea „Live With” va fi disponibilă din nou, astfel că utilizatorii Facebook vor putea adăuga încă o persoană în video-ul lor live, indiferent de locul în care se află persoana respectivă.

De asemenea, prin Facebook Dating, utilizatorii pot invita pe cineva la o întâlnire virtuală.

Noi opțiuni vor fi și pe celelalte platforme deținute de compania Facebook, respectiv Whatsapp și Instagram.

Potrivit comunicatului Facebook, utilizatorii Whatsapp vor putea realiza apeluri de grup, de voce și video, cu până la opt participanți, iar pe Instagram se vor urmări și clipuri video, la care se va putea comenta de pe desktop.

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *