Pentagonul a făcut publice clipuri cu OZN-uri filmate de Marina Americană

E acel moment al săptămânii când ne tragem pălăria de staniol şi ne troznim degetele pentru a scrie postări conspiraţioniste. Asta pentru că Pentagonul tocmai a publicat o serie de clipuri filmate de Marina Americană, care ar include OZN-uri. Nu ştiu dacă va mai amintiţi dar clipuri de gen au fost scăpate în 2017 şi 2018, iar Pentagonul, NASA şi toate autorităţile din SUA le-au negat autenticitatea.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Acum au revenit şi Departamentul de Apărare din SUA le confirmă validitatea. Gurile rele spun că ar fi pentru a distrage atenţia presei şi publicului de la criza Covid-19 din SUA sau de la declaraţiile tot mai aberante ale lui Donald Trump. Într-o declaraţie făcută chiar ieri, Pantagonul a declarat că avem de-a face cu un “fenomen aerian neidentificat” în acele clipuri. O parte din aceste filmări scăpaseră deja online de câţiva ani.

O companie privată numită To the Stars Academy, fondată de către fostul solist al trupei Blink-182, Tom DeLonge a publicat clipuri în decembrie 2017, care ar fi provenit tot de la Marina Americană. În acele materiale am văzut piloţi care observau şi urmăreau fenomene ciudate pe cer, cel mai probabil navete neindetificate din alte lumi. Ele se comportau imprevizibil şi aveau un mod de deplasare atipic pentru orice aparat produs pe Terra.

Evident toată lumea le-a catalogat ca falsuri, mai ales că Delonge nu era chiar o sursă sigură. În septembrie 2019 Marina Americană a confirmat că video-urile scăpate erau reale şi au fost filmate folosind senzori infraroşu de pe avioane de luptă americane. Trebuie spus şi că Pentagonul a închis Programul Avansat de Identificare a Ameninţărilor Aerospaţiale în 2012, deşi New York Times insistă că era încă activ în culise chiar şi în 2017.

Clipurile acestea nu sunt deloc noi, iar primul a fost capturat în 2004 folosind sistemele avansate ale acelui an. Celelalte două care au fost făcute publice sunt din 2014. Incidentul din 2004 s-a petrecut la 160 kilometri distanţă de orice reper militar sau insulă, deasupra Oceanului Pacific. Doi piloţi de avioane de luptă au descoperit un obiect fusiform care plutea deasupra apei. Atunci când a fost detectat, obiectul a accelerat într-un mod pe care piloţii nu îl mai văzuseră vreodată.

Cele două clipuri din 2015 prezintă obiecte celeste care se mişcă foarte rapid pe cer, iar unul pare a se roti. Un fost senator democrat din Nevada afirmă că aceste clipuri sunt doar vârful iceberg-ului dintre materialele disponibile. Aşteptăm şi alte dezvăluiri sau poate leak-uri noi de la DeLonge.

Visits: 49