Tim Drone

Cum va fi vremea de 1 Mai

Norii vor domina miercuri cerul Capitalei şi vor lăsa reprize de ploaie, în timpul cărora vântul va avea uşoare intensificări şi vor fi posibile descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

Joi, soarele va imparti cerul cu norii şi, mai ales după-amiaza, vom avea nevoie de umbrele pentru că vor fi ploi slabe, de scurtă durată.  Vântul adie uşor, iar maximă termică va fi de 21…22 de grade.

Vineri, locuitorii Capitalei trebuie să se pregătească pentru reprize de ploaie, cu tunete, fulgere şi rafale de vânt. Se va arată totuşi şi soarele, astfel că termometrele vor strânge aproximativ 22 de grade.

Şi ultimele două zile ale minivacantei de 1 mai, dar şi cele de la începutul săptămânii viitoare vin cu ploi pe arii extinse în majoritatea regiunilor, mai ales după-amiaza şi noaptea. Vor fi mai ales averse, însoţite de tunete, fulgere şi unele intensificări ale vântului. Ceva mai ferită se va dovedi a fi partea de sud-est, unde ploile îşi vor face apariţia izolat. Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 23 de grade, iar începând cu ziua de duminică termometrele mai pierd câteva grade.

Visits: 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *