PUBG şi FIFA ajung în Google Stadia; Iată ce alte jocuri noi sosesc

Google Stadia a început să strângă tot mai multe titluri interesante în librăria sa de jocuri, iar din această săptămână include şi PUBG. În cazul lui PUBG, el este disponibil gratuit pentru membrii Stadia Pro şi va include noul Season Pass Cold Front.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Jocul de bază PUBG poate fi cumpărat pe Stadia la suma de 29.99 dolari, iar Pioneer Edition costă 39.99 dolari. Aceste sume includ şi Survivor Pass Cold Front şi skin-uri exclusive pentru platforma Stadia. Google a mai anunţat şi o funcţie nouă, Click to Play, cu care poţi da click pe un joc şi să începi imediat să îl joci. În plus, în următoarele luni Google a promis că va aduce în Stadia şi titluri EA precum Star Wars Jedi Fallen Order, dar şi Madden NFL şi FIFA.

Star Wars Jedy Fallen Order va sosi în serviciu la toamnă, iar Stadia va primi Madden şi FIFA în iarnă. Gigantul motoarelor de căutare nu a uitat de exclusivităţi şi va aduce 3 jocuri exclusiv pe platformă: Crayta, Get Packed şi Wave Break. Crayta este o platformă de creat jocuri multiplayer şi de partajat cu prietenii pe PC şi va sosi în câteva luni.

Get Packed e deja disponibil la 19.99 dolari şi aduce cu Moving Out. Pentru întreg anul 2020 Google are planul de a aduce 120 de jocuri noi în acest serviciu de gamine streaming. În februarie primeam Panzer Dragoon Remake, Serious Sam Collection, Spitlings, Stacks on Stacks, Lost Words: Beyond the Page.

În mai vor sosi jocurile Zombie Army 4, SteamWorld Heist şi The Turing Test.

Visits: 70