Chuwi Larkbox este cel mai mic mini PC 4K, cu preţ de 199 dolari pe Indiegogo

Chuwi a fost cunoscută în ultimii ani mai degrabă pentru tablete sau laptopuri experimentale, iar acum cucereşte un record. E vorba despre “cel mai mic mini PC 4K“, care e deja subiectul unei campanii de crowdfunding pe Indiegogo. Avem de-a face cu un mini PC capabil să scoată grafică 4K şi care se numeşte LarkBox.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Produsul va fi listat pe platforma de crowdfunding la mijlocul lunii mai, iar preţul final va fi ceva mai mare decât cei 199 dolari promişi în prima fază. Dispozitivul măsoară 61 x 61 x 43 mm, e uşor de luat cu tine oriunde şi folosit ca un soi de set top box sau player media. E bun şi pentru sarcini Office, un gaming arcade şi are un singur buton, cel Power. Mini PC-ul îţi permite să vizionezi filme pe Netflix, Hulu, Amazon Prime şi HBO Go cu uşurinţă.

Se poate conecta la WiFi sau Ethernet şi are o placă grafică integrată Intel Graphics 600. Larkbox se bazează pe un CPU Intel N4100 Gemini Lake, cu Turbo Boost până la 2.4 GHz şi cu grafică UHD Graphics 600. Poate rămâne în standby consumând doar 5W de energie. Sistemul de răcire este la posturi, foarte compact, dar eficient. Mai primiţi şi 128 GB stocare, 6 GB RAM LPDDR4 şi destule porturi: 2 porturi USB-A, 1 port USB-C, HDMI, jack audio. Avem şi Bluetooth 5.0 şi slot microSD.

Mai multe detalii aveţi aici.

Visits: 54