Honor lansează căştile Magic Earbuds cu ANC hibrid la suma de 99 de euro

Honor, sub-brandul Huawei a lansat noi căşti cu anulare activă a zgomotului de fond, modelul Magic EarBuds. Costă 99.90 euro şi seamănă cu Apple AirPods Pro, dar şi cu Huawei FreeBuds 3i. Produsul tocmai a sosit în Europa, fiind deja disponibil în Italia, Germania, Franţa şi Olanda.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Vine pe 2 nuanţe şi are un corp alungit, dar şi un capăt din silicon care stă bine ancorat în ureche şi e comod. Anularea hibridă de zgomot implică 2 microfoane pe exterior şi unul pe interior, acesta din urmă preluând sunetele şi zgomotul şi tăind cu până la 32 de decibeli din ele. Magic EarBuds au drivere de 10 mm şi Honor promite bas puternic şi treble clar. Avem şi o diafragmă compozit foarte sensibilă, pentru o transmitere cât mai bună a semnalului audio.

Căştile cântăresc 5.5 grame fiecare, iar cutia lor de transport şi încărcare cântăreşte 51 de grame. Conexiunea se face via Bluetooth, iar Honor promite 3.5 ore de playback muzical continuu şi cu acea cutie se ajunge la un total de 14.5 ore. Cei care cumpără căştile în Olanda şi Franţa primesc cadou brăţara Honor Band 5 cadou. Aceste căşti au debutat în China anul trecut sub numele de FlyPods 3 şi oferă în jur de 2 ore de convorbiri cu ANC activat şi 2.5 ore cu el dezactivat.

Cutia se încarcă via USB-C, iar conexiunea căştilor se face prin Bluetooth 5.0, cu suport A2DP, HFP şi AVRCP.

Visits: 59