Sony lansează un AirPods killer: căştile WF-SP800N au ANC şi rezistenţă la apă

Sony continuă să lanseze căşti wireless compacte şi high end, de această dată cu un răspuns pentru AirPods şi Galaxy Buds. Noul model se numeşte WF-SP800N şi vine cu ANC şi certificare IP55 pentru rezistenţa la apă şi praf. Autonomia ar urma să fie impresionantă, aşa cum aflaţi mai jos.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Aceste căşti de tip “buds” fac parte din gama Extra Bass şi vin cu un design în ear special cu “arc” ajustabil. Fiecare cască are o greutate de 9.5 grame, deci mai grea decât ce oferă rivalii la 5 grame. Avem şi controale tactile pe exterior şi control adaptiv de sunet cu profiluri diferite pentru jogging, mers şi chiar transport în comun. Există şi o aplicaţie dedicată de telefon pentru reglaje. Pairing-ul se face prin Bluetooth 5.0 la terminale iOS sau Android.

[embedded content]

WF-SP800N oferă 9 ore de autonomie cu anulare activă a zgomotului de fond, dar ajunge la 13 ore fără ANC. Cutia de încărcare aduce şi ea încă 9-13 ore. Avem şi alimentare rapidă, cu 10 minute de alimentare aducând 1 oră de utilizare. Sony promovează produsul ca pe unul pentru jogging şi gândit ca rival de Beats Powerbeats Pro. Avem şi funcţionalitate Extra Bass şi un design 3D “soft cushion arc” pentru o potrivire comodă în ureche. Putem prelua şi apeluri şi avem şi integrare cu Google Assistant şi Alexa.

Dispozitivul vine pe negru, alb, portocaliu sau albastru de la suma de 185 de euro. Îl găsiţi la precomandă pe Amazon şi se lansează pe 31 mai.

Visits: 53