Rivalul Netflix se pregătește să ajungă în România: la ce trebuie să te aștepți

Disney+, rivalul Netflix, se pregătește să intre în România. Platfoma oferă indicii despre intrarea în țara noastră și urmează să anunțe, în curând, o dată de lansare.

Disney+ s-a lansat deja în Statele Unite, iar startul a fost unul extrem de bun. Platforma, care reunește unele dintre cele mai cunoscute producții ale universului Disney, se vrea una de familie și, fiind lansată chiar înainte de pandemia de coronavirus, a reușit să adune zeci de milioane de abonați.

Deocamdată, însă, nu te poți bucura de acest serviciu și-n România. Dar planurile de venire și-n țara noastră au intrat pe ultima sută de metri. Serviciul de streaming a realizat deja o pagină în limba română, în care te invită să te înscrii pentru a fi informat despre data lansării.

disney plus pagina in limba romana
Disney Plus – pagină în limba română

Disney Plus, rivalul Netflix, ajunge și-n România

Așadar, dacă decizi să te înscrii la newsletter-ul Disney, afli și data la care intră în România. Există deja o pagină de Termeni și Condiții, dar deocamdată nu se știe cât va costa serviciul. În Statele Unite, costă undeva la 7 dolari pe lună și aproximativ 70 de dolari pe an.

Rămâne de văzut cum va fi stabilit prețul în România.

Deocamdată, Disney Plus s-a lansat în Statele Unite, în câteva țări din Europa, dar și-n India, Japonia și America Latină. A ajuns deja să numere 50 de milioane de abonați la nivel mondial și e foarte aproape de ținta pe care și-o propusese până în 2024 – adică între 60 și 90 de milioane de abonați.

Odată cu extinderea din Europa, și-ar putea atinge acest obiectiv mult mai devreme. E drept că și contextul a fost unul favorabil: multă lume a stat acasă din cauza pandemiei de coronavirus, așa că era normal ca numărul abonaților să crească.

Netflix este, în acest moment, undeva la 167 de milioane de abonați.

Visits: 29