TCL prezintă noile televizoare QLED 2020 din seriile C71 și C81; Vor ajunge din această lună în România

TCL

Aceste ultime zile ne-au adus multe lansări în zona tech, iar acum după multe căști, laptop-uri și tablete vedem și noi televizoare lansate. În cadrul unui eveniment desfășurat online la care am luat parte ieri, TCL a prezentat noile sale televizoare QLED 2020 din seriile C71 și C81 care vor ajunge și în România din această lună.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

TCL C71 și C81

Înainte de toate ar trebui să știți că TCL a intrat în România din acest an și vine cu o strategie bine gândită. Aceasta implică concentrarea pe democratizarea tehnologiilor de vârf, oferind inovație de ultimă oră și design adaptabil. Produsele TCL vor fi disponibile în magazinele IT&C online, dar și în cele fizice.

TCL C71
TCL C71

Revenind la televizoare, după cum aflăm via Smartv.ro există un întreg lineup de modele QLED 2020. Vorbim aici despre seriile C71 și C81 care oferă tehnologie de top la prețuri accesibile. În seria C71 avem modele de 50 inch, 55 inch și 65 inch ale căror prețuri vor porni de la 687 euro.

TCL

Acestea dispun de panouri Quantum Dot cu un miliard de culori și nuanțe diferite, pentru o experiență de vizionare cinematică. În cazul seriei C81 avem modele cu diagonale de 55 inch, 65 inch, respectiv 75 inch. Toate noile televizoare au suport HDR, HDR10+ și tehnologii 4K HDR Premium sau Dolby Vision HDR. Prețurile de pornire pentru seria C81 încep de la 815 euro.

Aportul adus de către aceste tehnologii își va face simțită prezența la nivel de luminozitate și extra detalii. Ce mai trebuie să știți este că primim acustică triidmensională, dar și suport Dolby Atmos. Pe seria TCL C81 vom avea sunet ONKYO 2.1 cu difuzoare în față și în spate subwoofer dedicat.

Bifăm aici și prezența asistenților vocali Alexa, respectiv Google Assistant și a sistemului de operare Android 9.0. După cum puteți vedea pe seama imaginilor, primim televizoare cu design modern și muchii ultra înguste ale panoului frontal.

Visits: 45