Mihaela Bilic: „Este mai ușor să le spui oamenilor că e cool să mânânci vegetale, decât să le spui că nu va fi carne pentru toți”

De
Denisa Macovei,

Miercuri, 13 mai 2020, 17:40

Într-un interviu realizat de Cristina Stănciulescu, Mihaela Bilic a vorbit despre cât de eficiente sunt dietele, dar mai ales cum va arăta viitorul mâncării și de ce oamenii sunt judecați după felul în care arată. Nutriționistul preconizează că în curând nu vom mai avea termenul de „mâncare bio”, căci vor dispărea resursele.

„Suntem extrem de mulți, resursele sunt limitate. Nu întâmplător începe să fie ridicată în slăvi alimentația vegetariană. Este mai ușor să le spui oamenilor că e cool să mănânci vegetale, decât să le spui că nu va mai fi carne pentru toți. Și atunci se lansează un trend. Trendul e să mâncăm cu toții frunze, e mai simplu așa. Totul e pe bază de cifre și pe business. Probabil că mințile diablice care conduc omenirea s-au gândit la asta luând în calcul resursele, cât se cheltuiește cu creșterea animalelor, ce consum există. Nu se gândește nimeni să crească prețul cărnii, ci toată lumea se gândește că mai bine e ieftină, pentru ca clientul să fie mulțumit. Industria alimentară trebuie să rezolve această ipocrizie făcând compromisuri. Nu vom avea mâncare naturală, pentru că nimeni nu mai are răbdare să crească un purcel 9 luni sau o găină 3 luni sau mai mult. Și, deși vrem totul proaspăt, tot noi suntem cei care cerem totul repede. Când vreodată a mai fost mâncarea atât de multă și de ieftină?”, a povestit Mihaela pe blogul Cristinei Stănciulescu.

Citeşte şi:

Lora a anunțat când se întoarce în România, după două luni de izolare în Bali. Artista a suportat cu greu distanța de casă

Andrei Ștefănescu și-a făcut deja planuri pentru 15 mai. “Voi merge să îmi văd părinții”

Cum arată fratele Ginei Pistol și ce fel de relație au. Detalii mai puțin știute din viața vedetei. “Mie îmi este un pic teamă”

S-a stins din viață la doar 18 ani. Era văzută un „copil minune”, iar ultimele cuvinte ale tinerei sunt cutremurătoare

GSP.RO

S-a stins din viață la doar 18 ani. Era văzută un „copil minune”, iar ultimele cuvinte ale tinerei sunt cutremurătoare


Horoscop 14 mai 2020. Taurii trebuie să își păstreze speranța

HOROSCOP

Horoscop 14 mai 2020. Taurii trebuie să își păstreze speranța

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 58