Xiaomi prezintă căştile Mi AirDots 2 SE: model wireless de doar 22 de euro, cu design angular

Xiaomi a prezentat astăzi o nouă pereche de căşti wireless, modelul Mi AirDots 2 SE, adică un soi de variantă light a lui AirDots 2S. Designul aminteşte de AirPods, doar că e ceva mai butucănos şi angular. Şi cutiuţa de transport e mult micşorată şi pătrăţoasă.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Preţul acestui produs este de doar 22 de euro, adică mai puţin de jumătate decât suma plătită pentru AirDots 2s. Principala diferenţă între versiuni e că SE nu suporta codecul de înaltă definiţie LHDC, dar măcar avem parte de AAC. Bluetooth 5.0 e folosit pentru conexiunea la telefon, iar semnalul este transmis simultan la fiecare cască, pentru o conexiune mai stabilă. Fiecare “bud” cântăreşte doar 4.7 grame şi oferă 5 ore de playback, ceea ce nu e rău deloc.

Cutia de 48 de grame adaugă încă 20 de ore de autonomie şi poate şi încărcată în 1.5 ore folosind cablul USB-C oferit la pachet. Nu avem parte de încărcare wireless, din păcate. Xiaomi Mi AirDots 2 SE se controlează prin atingerea zonei tactile laterale şi vin cu “Wear detection”, adică pun muzica pe pauză când le scoţi din ureche şi o repornesc când le bagi în ureche.

Există şi integrare cu MIUI, interfaţa de pe telefoanele Xiaomi, care va afişa nivelul bateriei pentru fiecare cască, dar şi pentru cutie. Avem şi un soi de anulare a zgomotului la nivel bazic, dar doar pentru apeluri, folosind cele 2 microfoane de la bord. Nu primim ANC totuşi.

Visits: 109