Oppo lansează căştile inteligente wireless Enco W31 şi Enco Free, cu design elegant

Oppo a lansat noi căşti inteligente wireless în această săptămână, modelele Enco W31 şi Enco Free, care se remarcă prin designul elegant şi minimalist. Căştile Oppo Enco Free vin cu funcţii care le fac uşor de utilizat în orice situaţie şi e de lăudat în special autonomia de până la 25 ore.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Noile căşti sunt rezistente la apă, modelul Enco Free având certificare IPX4 şi se pot conecta automat la un smartphone imediat ce cutia de încărcare a fost deschisă. Au două tipuri de capete: in ear şi semi in ear. Căştile Oppo Enco Free vin cu un sistem de conexiune Bluetooth binaural cu latenţă scăzută, care transmite sunetul simultan către ambele urechi. Dispar astfel problemele cu sincronizarea ce apar la anumite modele de căşti şi mai ales la gaming.

Acest dispozitiv foloseşte standardul AAC (Advanced Audio Coding) şi vine cu sistem de poziţionare FPC (Flexible Printed Circuit). Oferă bas intens la volum ridicat, mulţumită unei diafragme cu 3 straturi, dintr-un aliaj de magneziu cu titan şi un circuit magnetic dual. Primim şi un algoritm AI de neutralizare a sunetului şi microfon dual cu tehnologie beamforming.

Oppo Enco W31 este de asemenea o pereche de căşti wireless cu Bluetooth şi conexiune binaurală cu latenţă scăzută. Este compatibilă cu majoritatea smartphone-urilor de pe piaţă şi vine cu design in ear, cu rezistenţă ridicată la apă şi praf. Produsul foloseşte diafragme termoplastice compozite din poliuretan şi diafragme grafene pentru un răspuns mai bun al frecvenţei. Căştile au două moduri audio: unul pentru muzică pop şi clasică, dar şi unul pentru rock şi EDM, cu extra bas.

Avem şi un sistem de minimizare a zgomotului şi 2 microfoane interne care anulează zgomotul produs de vânt. Căştile vor fi disponibile în România din a doua jumătate a acestei luni.

Visits: 52