Xiaomi Mi TV Stick apare în imagini și va rula Android TV Pie; Ar costa 75 de euro

Xiaomi Mi TV Stick

Pe piața dongle-urilor TV avem multe variante din care putem alege, iar printre companiile care produc asemenea dispozitive se află și Xiaomi. Astăzi descoperim că firma chineză pregătește lansarea unui nou device de acest tip. Se numește Xiaomi Mi TV Stick și îl vedem mai jos într-o primă imagine.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Aflăm că acest dongle și-a făcut apariția într-o listare pe site-ul retailerului chinez , acolo unde sunt prezentate și câteva imagini. La prima vedere pare a adopta un format compact și are un port HDMI pentru conectarea direct la TV. În ciuda formatului compact, acesta va fi capabil să transforme televizorul într-unul Smart.

Xiaomi Mi TV Stick

Ce mai descoperim este că Xiaomi Mi TV Stick va avea un pachet hardware similar lui Mi Box S. Asta înseamnă că primim procesor quad-core Amlogic S905, GPU Mali-G31 și 2 GB RAM. Are și 8 GB stocare și suport pentru asistentul vocal Google Assistant.

Xiaomi Mi TV Stick

Apare menționat și suportul 4K HDR, dar și cel pentru Netflix. Prețul indicat aici este de 80 dolari, dar nu este bătut în cuie până nu avem detaliile oficiale dezvăluite. Așteptăm așadar un anunț al produsului în perioada următoare. Ținând cont de telefoanele Xiaomi care sosesc pe cale oficială în România din acest an, probabil și noul dongle va avea parte de un tratament similar.

Visits: 35