Wallace and Gromit ajung în AR

Știți ce ar trebui să fie mai mult pe această lume? Wallace și Gromit. Sau în general creațiile celor de la studioul Aardman. Dar din moment ce un film de plastilină necesită vreo jumătate de deceniu să fie făcut(sau unul întreg), măcar ne putem mulțumi cu jocurile.

Din fericire, tocmai asta a fost anunțat ieri. Wallace and Gromit: The Big Fix Up, un nou joc ce are în rolurile principale cele doua personaje clasice făcute din plastilină. Însă nu va fi un joc de aventură tradițional, precum cele pe care le-a produs Telltale, pe vreme când exista. Acesta va fi un joc de AR.

Cum exact va funcționa? Nu este clar în acest moment, dar va presupune ca cei doi să repare orașul Bristol printr-un mod ce implică realitatea augmentată. Jocul va fi disponibil inițial doar în Marea Britanie, la toamnă, urmând ca apoi să fie disponibil și în restul lumii. Nu este un joc gândit să vă facă să vă plimbați peste tot, fiind jucabil de acasă, așa că nu va trebui să hoinăriți pe străzi, fugăriți de vârco-iepuri.

[Engadget]

Visits: 87