Căştile wireless Sony WH-1000 XM4 au scăpat pe Internet şi ar fi gata de lansare

Căştile din gama Sony WH XM sunt reper în gama de dispozitive acustice wireless şi lumea aştepta cu sufletul la gură un succesor pentru WH-1000 XM3. Ei bine WH-1000 XM4 tocmai a scăpat pe web printr-o listare la magazinul Walmart. Ce detalii avem despre căşti aflaţi mai jos.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Vorbim aici despre căşti over ear wireless, care vor succeda WH-1000 XM3, poate cele mai apreciate căşti cu anulare a zgomotului de fond din ultimul an. Conform listării, căştile noi vor avea dotări şi design similar cu predecesorii. O noutate este funcţia “Precise Voice Pickup”. Se pare că au fost nemulţumiri pe partea de apeluri vocale pentru XM3, dar funcţia nouă rezolvă problemele. Căştile vor aduce conectivitate multipoint, care le permite utilizatorilor să conecteze căştile la multiple dispozitive şi să facă trecerea uşor între ele.

Va exista şi suport pentru codecul audio LDAC, acum cu funcţionalitate Edge-AI. Autonomia sună impresionant, la 30 de ore, conform scăpării. Există şi o funcţie “Smart Talking/Speak to chat”, cu anulare a zgomotului high end. Cu această noutate şi o aplicaţie dedicată, căştile vor fi gata mereu să asculte vocea şi vor filtra zgomote ambientale, sau le vor putea lăsa activate. Edge AI va ajuta la upscaling-ul muzicii comprimate în timp real la un nivel hi res.

Driverele de 40 mm cu diafragme Liquid Crystal Polymer vor reproduce o gamă largă de frecvenţe, până la 40 kHz. Scăpările arată şi prezenţa controlului tactil, dar şi o menţiune de perniţe din spuma moale, pentru un confort sporit. Preţul scăpat pe web este de 348 de dolari.

Visits: 66